Η νέα «μετά-Τζίγγερ εποχή» και οι... κατσαρίδες

Τα φιλικά προς τον Βαρδινογιάννη στελέχη της ΠΑΕ και οι «κατσαρίδες» που ψάχνουν τρόπους για να επιβιώσουν στο νέο - Παναθηναϊκό...Όσο και να τις πατάς, οι κατσαρίδες του Παναθηναϊκού βρίσκουν τρόπους και επιβιώνουν!
Η αναδιάρθρωση που ετοιμάζεται στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξαιτίας της… αφέλειας στελεχών να μην
ενημερώσουν για τα 400.000 ευρώ που οφείλει το Τριφύλλι στην εφορία, είναι κίνηση αναγκαία που έτσι κι αλλιώς έπρεπε να γίνει.

Στην ΠΑΕ εξακολουθούν να βρίσκονται προσωπικότητες που έχουν σχέσεις με το περιβάλλον Βαρδινογιάννη και που δεν «κολλάνε» με το νέο Παναθηναϊκό. Είναι άλλωστε γνωστή η τακτική του Τζίγγερ να γεμίζει τις θέσεις από τις οποίες περνάνε οι σημαντικότερες αποφάσεις με «δικούς» του ανθρώπους.

Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παραμένει ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος προσλήφθηκε (με διόλου ευκαταφρόνητο μισθό...) από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και αρκετές από τις κατά καιρούς αποφάσεις του προκαλούν ερωτηματικά, καθώς βρήκαν την ομάδα ζημιωμένη.

Ακόμα, μπορεί ο Αλέξανδρος Παπαδοσπυριδάκης να απομακρύνθηκε, όταν αποκαλύφθηκε πως άλλαζε μυστικά (!) τη σύνθεση του ΔΣ της ΓΗΠΕΛ, όμως το κενό του καλύπτει το... alter ego του Γιώργος Στάμος, που σύμφωνα με δημοσιεύματα παραμένει το φαβορί για την ανάληψη της θέσης του οικονομικού διευθυντή.

Στη φιλοσοφία του «ξεσκαρταρίσματος» έρχεται «κόντρα» ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «ΓΑΤΑ». Μπορεί να μη θεωρείται η πιο έγκυρη στα περισσότερα θέματα, είναι όμως αξιόπιστη στο... ρεπορτάζ Τζίγγερ. Τι νιαουρίζει λοιπόν η εφημερίδα; Πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσέλαβε ένα νέο στέλεχος στη θέση του υπεύθυνου ασφαλείας. Τον απόστρατο αξιωματούχο της ΕΛΑΣ Γ. Μπούτσικα. Τον τομέα θα τον χειρίζεται μαζί με τον Τάσο Τέντζερη (ο παλαίμαχος βολλεϋμπολίστας ήταν υπεύθυνος ασφαλείας όταν τα πράγματα ξέφυγαν πέρυσι στη Λιβαδειά, αλλά και στο ΟΑΚΑ).

Ποιο είναι το παράδοξο; Πως ο συγκεκριμένος φημολογείται ότι έχει άριστες σχέσεις με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Αυτή τη στιγμή δηλαδή, όχι μόνο παραμένουν όλα τα πρόσωπα που συνδέονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με τον πρώην μεγαλομέτοχο, αλλά προσλαμβάνονται και στελέχη στην ΠΑΕ τα οποία έχουν σχέσεις μαζί του! Όπως γινόταν κατά κόρον όσο κρατούσε την πλειοψηφία των μετοχών στα χέρια του.

Επιβιώνουν σαν τις κατσαρίδες!

Παράλληλα υπάρχουν και οι «κατσαρίδες». Δηλαδή όσοι ψάχνουν τρόπους να επιβιώσουν στη νέα εποχή. Όπως το αποκρουστικό έντομο καταφέρνει και τη βγάζει... καθαρή στις πιο αντίξοες συνθήκες, έτσι και όσοι ήταν προσκολλημένοι στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, τώρα δείχνουν πως ψάχνουν νέο σώμα-ξενιστή.

Δεν προκαλεί έκπληξη λοιπόν, όταν η εφημερίδα «Γάτα» επιβεβαιώνει την πληροφορία μας πως ο Κώστας Γκόντζος «πλεύρισε» πρόσφατα τον Χρήστο Παναγόπουλο. Συμπτωματικά, λίγες ημέρες μετά το ραντεβού ο εκδότης της εφημερίδας "Derby" γνώριζε τους λόγους που δεν πήρε τελικά εισιτήρια διαρκείας από την Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Η λογική λέει πως ο Χρήστος
Keywords
Τυχαία Θέματα