Το Google Chromecast σας επιτρέπει να ελέγχεται την τηλεόραση σας από οποιαδήποτε συσκευή

14:45 25/7/2013 - Πηγή: TechFan

Η Google ανακοίνωσε το Chromecast, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα μικρό dongle που τοποθετείται στην HDMI της τηλεόρασης σας και σας επιτρέπει να ελέγχετε την τηλεόραση σας από οποιαδήποτε συσκευή, είτε βασίζεται στο Android ή το iOS ή ακόμα και ένα φορητό υπολογιστή. Το λειτουργικό σύστημα δεν έχει σημασία. Τροφοδοτείται μέσω μιας USB

θύρας.

Απλά συνδεθείτε στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi, όπως η κινητή συσκευή σας. Από εκεί μπορείτε απλά ανοίξτε είτε την εφαρμογή YouTube ή την ιστοσελίδα YouTube, όπου η Google εισάγει ένα νέο κουμπί. Πατήστε αυτό το κουμπί και το βίντεο που διαλέξατε στριμάρετε αυτόματα στην τηλεόρασή σας. Ακόμα δεν χρειάζεται καν να ανοίξετε την τηλεόρασή σας, το τηλέφωνό σας ενεργοποιεί αυτόματα την τηλεόραση, μεταβαίνει στο σωστό τρόπο λειτουργίας και ξεκινά το βίντεο. Μπορείτε να παίξετε ένα βίντεο ή αρκετά βίντεο από μια playlist.

Το νέο Chromecast συνεργάζεται επίσης με το Netflix, ώστε να μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε και να ελέγχετε τις αγαπημένες σας ταινίες. Επίσης σας επιτρέπει να δείτε καρτέλες από τον Chrome της συσκευής σας στην τηλεόρασή σας. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ακόμα σε beta όμως. Το Chromecast διατίθεται στην τιμή των $ 35, συνδυασμένο με τρεις μήνες δωρεάν στο Netflix. Θα είναι διαθέσιμο από τα περισσότερα μεγάλα καταστήματα λιανικού εμπορίου στις 28 Ιουλίου.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα