H Beats By Dre αποκαλύπτει τα νέα Beats Studios ακουστικά

13:20 25/7/2013 - Πηγή: TechFan

Η Beats Electronics ανακοίνωσε σήμερα μια νέα έκδοση των δημοφιλών Beats By Dr. Dre Studio ακουστικών. Τα νέα ακουστικά χρησιμοποιούν το νέο προσαρμοσμένο λογισμικό (Beats Engine Acoustic), έχουν νέο σχεδιασμό χρησιμοποιώντας ελαφρύτερα υλικά με μεγαλύτερη αντοχή και μεγαλύτερη ευελιξία. Ο νέος σχεδιασμός επιτρέπει την προσαρμογή των κυπέλλων

αυτιών χωρίς περιορισμούς.

Τα νέα Beats Studio περιλαμβάνουν επίσης “adaptive” ακύρωση θορύβου που αλλάζει ανάμεσα σε μουσική και unplugged modes. Στη μουσική λειτουργία, η ποιότητα του ήχου και της ακύρωσης θορύβου λέγεται ότι είναι καλύτερα ισορροπημένη, ενώ όταν αποσυνδεθούν τα ακουστικά, η ακύρωση του θορύβου είναι πιο επιθετική.

Τα Studio χρησιμοποιούν μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία 20 ωρών που μπορεί να φορτιστεί μέσω USB. Υπάρχουν 5 LED φωτάκια που σας δείχνουν την κατάσταση της μπαταρίας. Τα ακουστικά θα απενεργοποιούνται αυτόματα όταν αποσυνδεθούν.

Οι λάτρεις της μουσικής θα μπορούν να δουν τα νέα Studio Beats στα καταστήματα από τον Αύγουστο, με το κόστος να είναι $ 299,95.

Πηγή : examiner.com

Keywords
Τυχαία Θέματα