Σε τρία γκάλοπ προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Στην δημοσκόπηση της ΜRΒ για λογαριασμό της εφημερίδας «Real News», η ΝΔ κρατά προβάδισμα 1,1% και συγκεντρώνει ποσοστό 23,1% έναντι 22% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή, που συγκεντρώνει 9,2%, το ΠΑΣΟΚ

με 5,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,9%, η Δημοκρατική Αριστερά με 4,4% και το ΚΚΕ με 4,3%.

Σύμφωνα με την ΜRΒ, ο Αντώνης Σαμαράς θεωρείται καταλληλότερος για τη θέση του πρωθυπουργού από το 44% των ερωτηθέντων, ο Αλέξης Τσίπρας από το 26%, ενώ κανέναν από τους δύο επιλέγει το 27,5%.

Ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει και τις θετικότερες γνώμες μεταξύ των πολιτικών αρχηγών και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας, ο Φώτης Κουβέλης, ο Πάνος Καμμένος, η Αλέκα Παπαρήγα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ελάχιστα μεγαλύτερη η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας για την δημοσκόπηση της ALKO για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Σε αυτή την δημοσκόπηση, η ΝΔ προηγείται με 24,9% έναντι 23,4 του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 9,7%, το ΠΑΣΟΚ με 8,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,6%, το ΚΚΕ με 5,2% και η Δημοκρατική Αριστερά με 4,8%.

Σε τρίτη δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε από την ΚΑΠΑ Research για την εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής», ελαφρύ προβάδισμα εμφανίζει η Νέα Δημοκρατία και συγκεντρώνει με 22,9%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 21,2%. Στην τρίτη θέση, η Χρυσή Αυγή με 10,5%, το ΠΑΣΟΚ με 7,2%, το ΚΚΕ με 5,5%, η ΔΗΜΑΡ με 4,8% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,6%.

Keywords
Τυχαία Θέματα