Από τη μία κυνηγούν τον Δημήτρη Τάκη και από την άλλη τον «γλείφουν»

«Κόκκινο πανί» τόσο για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής όσο και του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ έχει γίνει ο δημοσιογράφος του Mega Δημήτρης Τάκης.
Από μπροστά τον κυνηγούν βουλευτές της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ και

από πίσω τον «γλείφουν»

Θυμίζουμε ότι εκτός του χθεσινού περιστατικού με τον βουλευτή, Χρήστο Παππά, ο οποίος είχε πάρει στο κατόπι τον δημοσιογράφο και παρενέβαινε την ώρα του «ζωντανού», στα τέλη του προηγούμενου έτους, με αφορμή την αποκάλυψη της εργασιακής σχέσης που διατηρούσε με το Κανάλι της Βουλής, ο κ. Τάκης είχε καταφέρει να προκαλέσει τη σχετική ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Καραγιαννίδης. Είχε προηγηθεί η επίθεση των υπαλλήλων της Βουλής, ενώ είχε περάσει στα ψιλά η λεκτική επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος από τον έτερο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σταθά για δημοσίευμα που του χρέωνε σε γνωστή ηλεκτρονική σελίδα!

Συμπέρασμα (προϊόν ρεπορτάζ): Παρόλα αυτά ο Δημήτρης Τάκης είναι από τους δημοφιλέστερους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ενώ όπως υποστηρίζουν οι γνωρίζοντες, η πλειοψηφία των βουλευτών – λόγω και του Μέσου που εργάζεται – φροντίζει να τα έχει καλά μαζί του! Με άλλα λόγια, όλοι τον «γλείφουν», ακόμη και οι συριζαίοι που τον εγκαλούν καταθέτοντας ερωτήσεις… Αλλά κι αυτοί που φαινομενικά κρατούν αποστάσεις – όπως για παράδειγμα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, έχει φροντίσει δίνοντας εντολή στους συνεργάτες της να τον έχουν από κοντά!

Keywords
Τυχαία Θέματα