Δήμος Κηφισιάς: Δύο μνηστήρες για τον θώκο του Νίκου Χιωτάκη

Οι έγκυρες πηγές επιμένουν! Ο νυν δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης, οδεύει προς της Περιφέρεια Αττικής. Θα την διεκδικήσει ως υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Το εν λόγω σενάριο συζητήθηκε σε πρόσφατη συνεδρία της γαλάζιας αυτοδιοικητικής ομάδας που αντιτίθεται σε κοινή κάθοδο με επικεφαλής τον απερχόμενο Περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρό. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο κ. Χιωτάκης, όχι

μόνον δεν λέει όχι…, αλλά ενθουσιάζεται καθ όλα!

Εάν το εν λόγω σενάριο, τελικά, ευοδωθεί, δύο προβάλλουν ως κύριοι μνηστήρες διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου στο Δήμο Κηφισιάς.

Α. Ο Μεσσήνιος πολιτευτής της Β’ Αθήνας και πρώην πρόεδρος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, πρώην πρόεδρος της Galileo Hellas AE, πρώην πρόεδρος της περίφημης ΠΑΕ Αιγάλεω, Δημήτρης Κούκης, νυν διοικητής στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).! Επίσης, ο κ. Κούκης, εκτός από συμπατριώτης, τυγχάνει να είναι και κουμπάρος του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά!

Β. Ο πρώην βουλευτής και με πολλούς στενούς δεσμούς με την κεντροδεξιά παράταξη από την εποχή του αείμνηστου, Παναγιώτη Κανελλόπουλου, Σπυρίδων – Παναγιώτης Σπήλιος Λιβανού!

Του Γιάννη Σπ. Παργινού

The post Δήμος Κηφισιάς: Δύο μνηστήρες για τον θώκο του Νίκου Χιωτάκη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα