Βορίδης σε Κωνσταντοπούλου: «Όσο και αν σκούζετε δεν είστε αξιόπιστη!»

Μάλια κουβάρια έγινε η επιτροπή θεσμών και διαφάνειας με αφορμή την διαμαρτυρία μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό Γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Η φράση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για ποινικοποίηση της διαμαρτυρίας καθώς κάποιοι τόλμησαν αμφισβητήσουν την απάνθρωπη πολιτική του υπουργείου Ναυτίας με τα λευκά φέρετρα άναψε τα αίματα.

«Αυτή είναι αστυνομική βία με πολιτικά χαρακτηριστικά και είναι η πολλοστή φορά που γίνεται κάτι τέτοιο σε εκπροσώπους ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή

είναι η πολιτική της κυβέρνησης; Να συλλαμβάνει τους νέους του ΣΥΡΙΖΑ; Τι κυβέρνηση είστε εσείς που χρησιμοποιείτε την ΕΛΑΣ για να επιτίθεστε στην αντιπολίτευση και την κοινωνία;» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας ο υπουργός δικαιοσύνης κι αναφερόμενος στα παλιά γεγονότα έξω από την ΕΡΤ είπε στην κυρία Κωνσταντοπούλου «η βοήθεια που ζητήσατε είναι σαν και αυτή που ζητήσατε έξω από την ΕΡΤ».

Στην Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε και η Λιάνα Κανέλλη επειδή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι οποίος δεν τοποθετηθεί για το θέμα θα είναι συνένοχος. «Γυρίζω την κατηγορία για συνενοχή ως αερολογική και ανυπόστατη» απάντησε η βουλευτής του ΚΚΕ.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε και ο Μάκης Βορίδης ο οποίος είπε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου «όσο και αν τσιρίζετε και όσο και αν σκούζετε από το πρωί ως το βράδυ δεν είστε αξιόπιστη και δεν σας ακούμε».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: FOSPHOTOS

The post Βορίδης σε Κωνσταντοπούλου: «Όσο και αν σκούζετε δεν είστε αξιόπιστη!» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα