Κάντε αποτοξίνωση με τη Δίαιτα της Λεμονάδας

Η Δίαιτα της λεμονάδας έγινε δημοφιλής από τη Beyonce που ανακοίνωσε στην εκπομπή της Oprah Winfrey ότι έκανε δίαιτα με λεμόνι , πιπέρι καγιέν και σιρόπι σφενδάμου για 15 ημέρες και έχασε (9 κιλά) σε δύο εβδομάδες! Είναι μια δίαιτα αποτοξίνωσης, όχι ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό να ανακτήσετε τουλάχιστον το ήμισυ της απώλειας βάρους που χάσατε κατά τη

διάρκεια της δίαιτας ξανά.

Τι μπορείτε να φάτε

Το μόνο που τρ[ωτε είναι ένα υγρό μείγμα που αποτελείται από 2 κουτ. της σούπας χυμό λεμόνι, 2 κουτ. της σούπας σιρόπι σφενδάμου και 1/10 κουτ. του γλυκού πιπέρι καγιέν ανακατεμένο με 236 ml αποσταγμένο νερό. Για 10 και πλέον μέρες, μπορείτε να πίνετε 6 με 12 ποτήρια από αυτό το μείγμα καθημερινά, ένα ποτήρι με νερό και αλάτι το πρωί και ένα φλιτζάνι καθαρτικό αφέψημα το βράδυ. Η συνολική ημερήσια πρόσληψη θερμίδων θα είναι περίπου 650 με 1300 θερμίδες.

Τι ισχυρίζεται ότι προσφέρει

Απώλεια βάρους έως και 0,5 κιλό την ημέρα, πιο καθαρό δέρμα, αυξημένη οξύνοια και περισσότερη ενέργεια.

Τι λένε οι ειδικοί

Η κατανάλωση αποκλειστικά και μόνο υγρών θα έχει όντως ένα αποτέλεσμα απώλειας βάρους, όπως πολλές δίαιτες που βάζουν τον οργανισμό σε κατάσταση πείνας (η οποία ορίζεται από την πρόσληψη λιγότερων από 1.000 θερμίδων την ημέρα). Ωστόσο, θα χάσετε περισσότερα υγρά παρά σωματικό λίπος κι όταν ο μεταβολισμός σας επιβραδυνθεί (όπως συμβαίνει όταν ο οργανισμός σας πεινάει), οι μηχανισμοί φυσικής αποτοξίνωσης του οργανισμού σας δεν θα λειτουργούν σωστά. Πιθανά θα ξαναπάρετε το βάρος που χάσατε μόλις σταματήσετε αυτή τη δίαιτα.

Πρόγραμμα

1η μέρα: Μόνο φρούτα και λαχανικά όσα θέλετε.
2η μέρα: Πίνετε 3 λίτρα χυμό πορτοκαλιού με 2 κουταλιές του σιρόπι σφενδάμου.
3η και 4η ημέρα: Κάνετε τη δίαιτα της λεμονάδας
5η ήμερα: Πιείτε ένα μείγμα από 3 λίτρα χυμό πορτοκάλι και 2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφένδαμου
6η ήμερα: Φρούτα και λαχανικά (κατά προτίμηση ωμά) θα πρέπει να καταναλώνονται κατά τη διάρκεια μετά την ολοκλήρωση της αποτοξίνωσης.
Τελειώνοντας την αποτοξίνωση: Τρώτε φρούτα, λαχανικά και μη επεξεργασμένα τρόφιμα μπορούν να καταναλωθούν . Αυτά είναι δημητριακά όπως καστανό ρύζι και βρώμη για τη διευκόλυνσή σας πίσω στην κανονική διατροφή σας.

Το μυστικό

Η καφεΐνη πριν από την έναρξη της δίαιτας 1-2 ήμερες απαγορεύεται. Αυτή η δίαιτα δεν πρέπει να ακολουθείται για μια περίοδο περισσότερο από 2 εβδομάδες (10 ημέρες είναι το μέγιστο). Σε περίπτωση προβλημάτων υγείας, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν και μετά τη δίαιτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα