Luke Perry: Ραγίζει καρδιές το “αντίο” της κόρης του, Sophie!

Ο θάνατος του Luke Perry προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και στον κόσμο που τον αγάπησε μέσω του ρόλου του στη πετυχημένη σειρά, “Χτυποκάρδια στο Beverly Hills”. Ο ηθοποιός, όπως έγινε γνωστό άφησε τη τελευταία του πνοή σε ηλικία 52 ετών μετά από βαρύ εγκεφαλικό.

Η κόρη του ηθοποιού, η 18χρονη Sophie Perry θέλησε να πει το δικό της “αντίο” στον πατέρα της μέσω των social media.

Η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram “ράγισε” καρδιές.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και στη λεζάντα, έγραψε: “Μου συνέβησαν πολλά την τελευταία εβδομάδα. Τα πάντα συμβαίνουν τόσο γρήγορα. Κατάφερα να επιστρέψω από το Μαλάουι αρκετά έγκαιρα, ώστε να είμαι εδώ μαζί με την οικογένειά μου. Και το τελευταίο 24ωρο έχω λάβει απίστευτη αγάπη και υποστήριξη.

Δεν μπορώ να απαντήσω ατομικά στο καθένα από τα χιλιάδες όμορφα μηνύματα αγάπης, αλλά τα βλέπω και εκτιμώ το γεγονός ότι όλοι σας στέλνετε θετική ενέργεια σε μένα και την οικογένειά μου. Δεν είμαι πολύ σίγουρη για το τι πρέπει να πω ή να κάνω σε αυτή την περίπτωση.

Είναι κάτι για το οποίο δε σου κάνουν μάθημα πώς να το διαχειριστείς, ειδικά μάλιστα όταν αυτό συμβαίνει δημόσια. Οπότε σας ζητώ να μου δείξτε επιείκεια και να ξέρετε ότι είμαι ευγνώμων για όλη αυτή την αγάπη. Απλά, είμαι ευγνώμων στα σιωπηλά”!

Δείτε την ανάρτηση της:


View this post on Instagram

A post shared by Sophie Perry (@lemonperry) on Mar 5, 2019 at 11:57am PST

Διαβάστε ακόμη:

Κούγιας για Λαζόπουλο: “Θα αφήνατε τον 16χρονο γιο σας να πάει εκδρομή ένα τριήμερο μαζί του;”

Keywords
Τυχαία Θέματα