Masterchef: Απίστευτη ανάρτηση από τον Χαράλαμπο Κοτσώνη για την αποχώρηση του Παντελή Βούρου!

Παντελής Βούρος και Χαράλαμπος Κοτσώνης “έγραψαν” ως δίδυμο στον διαγωνισμό του MasterChef. Η στιγμή που τους ένωσε για πάντα στη μνήμη των τηλεθεατών εκείνη με το περιβόητο κουλί όταν οι δυο τους κλήθηκαν να συνεργαστούν.

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης είχε αναφέρει για το περιστατικό σε συνέντευξη του:

“Με τον Παντελή μιλήσαμε από την πρώτη μέρα που έγινε το περιστατικό. Ήμασταν ξεκάθαροι ότι απλά είχαμε μια κακή μέρα. Έκανε και ο Παντελής αρκετά λάθη, τα οποία αναγνώρισε. Μόνο που εκείνα κόπηκαν στο μοντάζ.

Κακώς… Είναι αποδεκτό να μου βγάζεις ένα τηλεοπτικό προφίλ, αλλά θα ήθελα να ήταν δίκαιο. Με όσα προβλήθηκαν, φαινόμουν εγώ κακός και ο Παντελής σωστός. Εγώ που το έζησα, ξέρω τι έγινε. Και ο ίδιος ο Παντελής παραδέχτηκε τα δικά του λάθη. Γενικά, το συζητήσαμε και είμαστε καλά μεταξύ μας. Ο Παντελής είναι ένας τύπος πολύ ζεν, πολύ χαλαρός, εγώ είμαι αρκετά πιο δυναμικός και εκρηκτικός και στην κουζίνα και γενικά.

Ο Παντελής συμπεριφέρεται έτσι, επειδή πέρασε δύσκολα. Χτύπησε με το ποδήλατο, κινδύνευσε η ζωή του και από τότε παίρνει τα πράγματα πολύ χαλαρά. Δεν αγχώνεται για τίποτα. Θεωρεί ότι από τη στιγμή που έζησε, δεν μπορεί τίποτα να τον ταρακουνήσει. Όσα πέρασε, τον επηρέασαν με αυτόν τον τρόπο. Με όσα προβλήθηκαν, δεν ήταν ξεκάθαρο τι προκάλεσε την έκρηξη. Απλά, φαίνομαι εγώ στην άκρη να φωνάζω σαν τρελός. Κάποιοι σχολίασαν, μάλιστα, ότι «άνθρωπος που βίωσε bullying, τώρα κάνει ο ίδιος bullying σε κάποιον άλλον». Εμείς που το ζήσαμε, έχουμε εντελώς διαφορετική άποψη.”

Ο πρώην παίκτης του Masterchef είχε κάνει και δημόσια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για το περιστατικό, γράφοντας:

“Είχαμε οπως την λέμε τηλεοπτικά “Κακή μέρα” , τα συζητησαμε και μετα, τα βάλαμε κατω, και σου το ειπα και απο κοντα και δημόσια, οτι τα λαθη μας ηταν απο κοινου, απλα εγω λογω του χαρακτηρα μου, εχασα την υπομονη μου και βγηκα εκτος εαυτου. Παρολα αυτα ξερω πλεον ποιος εισαι, και τα ποσα αξιζεις μαγειρικα και προσωπικα.
Στην Καλυμνο το καλοκαιρι παρεα, θα γραψουμε μαγειρικη ιστορια και το κουλι θα εχει την θεση που του αξιζει!! Καλες επιτυχιες στην Δεκαδα Φιλε μου”.

Ενώ, στη δεύτερη ευκαιρία που είχε στον διαγωνισμό φάνηκε πως οι δυο τους έκαναν πλάκα μεταξύ τους για το περιστατικό με το κουλί.

Ο Παντελής Βούρος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef το βράδυ της Δευτέρας και ο Χαράλαμπος Κοτσώνης έστειλε το δικό του χιουμοριστικό μήνυμα στον Παντελή με μια ανάρτηση του δίνοντας του ραντεβού στην Κάλυμνο για να μαγειρέψουν παρέα… Όπως είναι γνωστό, οι παίκτες δίνουν πίσω το pin τους στους μέντορές τους κατά την αποχώρηση τους, ενώ οι ατάκες του Παντελή είναι από τα πράγματα που τον χαρακτήριζαν…

“-Παντέλο πρέπει να μου δώσεις το Pin τώρα..
-Καλα ντε πως κάνεις ετσι..χαλαρα , το χω, ειναι 1234#

Καλή συνέχεια αδερφέ! θα τα πούμε στην Κάλυμνο!! Για ενα εν κουλί ιβεντ!!Padelis Vouros”, έγραψε ο Χαράλαμπος…

Διαβάστε ακόμα: Σία Κοσιώνη: Η γλυκιά φωτογραφία με το γιο της στον Εθνικό κήπο!

Νατάσα Σκαφιδά: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της και το baby shower λίγο πριν τον ερχομό του γιου της

Keywords
Τυχαία Θέματα