Power Of Love: Λύγισε η Έλενα! Τα γράμματα δημιούργησαν φοβερή αναστάτωση!

Λύγισε η Έλενα στο Power Of Lοve και αφορμή γι’ αυτό στάθηκε ένα γράμμα, το οποίο την έκανε να φέρει στο μυαλό της στιγμές του παρελθόντος, οι οποίες την είχαν πληγώσει.

Φαίνεται πως η σημερινή δοκιμασία στο σπίτι της αγάπης, έφερε στην επιφάνεια ανασφάλειες και μια εξέλιξη, η οποία δεν περνούσε καν από το μυαλό της Έλενας.

Ο αγαπημένος της, Φίλιππος, προτίμησε το ερωτικό γράμμα της Κατερίνας και όχι το δικό της, αφού θεώρησε πως αυτά που είχε γράψει ήταν υπερβολικά.

Όπως ήταν μάλλον φυσικό, η Έλενα

το πήρε στραβά, ενώ δε δίστασε να του προτείνει να αφεθεί «ελεύθερος».

Στη συνέχεια, αυτή η σκηνή μεταξύ τους, την έκανε να λυγίσει, ενώ ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στις συμπαίκτριες της.

Μέσα σε όλα αυτά, μία έκπληξη περίμενε τον Παύλο Παπαδόπουλο, αφού ο Τζόνι Αμπατζόπουλος έστειλε μήνυμα στο σπίτι της αγάπης, ζητώντας από τον Παύλο να προστατεύει διαρκώς την αγαπημένη του, Μαργαρίτα Νέρτζη.

Ο Παύλος διάβασε δυνατά το γράμμα του Τζόνι, εκφράζοντας αργότερα, για ακόμα μία φορά, τη συμπάθειά του προς το πρόσωπό του.

Ο Παύλος είπε on camera: «Ήταν ό,τι καλύτερο για να μου φτιάξει τη μέρα σήμερα. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τα καλά σου λόγια. Ξέρεις ότι εύχομαι να είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Να είσαι καλά αδερφέ!»

Δείτε όσα συνέβησαν στο σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Το απίστευτο περιστατικό με το Γιώργο Μαυρίδη και τον πελάτη που ήθελε τατουάζ στο επίμαχο σημείο! -Πώς αντέδρασε;

Keywords
Τυχαία Θέματα