Prints Guide: Τα σχέδια που θα κυριαρχήσουν στην ντουλάπα μας όλη τη χρονιά

Το 2021 δεν θα υπάρχουν «ναι» και «όχι» σε ό,τι αφορά τα prints και αυτό σημαίνει πως θα έχεις όλη την ελευθερία που θέλεις ώστε να φορέσεις τα σχέδια που θα διαλέξεις. Όλα τα prints μπαίνουν στο παιχνίδι της μόδας και αυτή η νέα τάση μας φτιάχνει αρκετά τη διάθεση. Μπορεί ακόμα να διανύουμε μια δύσκολη καραντίνα αλλά πλεόν υπάρχει μια ελπίδα πως έρχεται ένα καλύτερο και πιο…ελεύθερο αύριο.

Ποια είναι τα σχέδια που θα φορέσουμε περισσότερο;

Παρακάτω θα δεις τα prints που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας. Ωστόσο εσύ νιώσε ελεύθερη να φορέσεις ό,τι prints θέλεις και να δημιουργήσεις μοναδικά look που ξεχωρίζουν.

#1. Gingham prints
Όλων των ειδών τα καρό είναι στο επίκεντρο της μόδας και θα τα φορέσουμε πάρα πολύ όλη τη χρονιά. Επένδυσε σε καρό και gingham παντελόνια που θα φορέσεις από τώρα μέχρι και το καλοκαίρι.

#2. Pastel prints
Δώσε μια ανοιξιάτικη πνοή στα look σου με ένα jacket, μια μπλούζα ή ένα πουλόβερ σε παστέλ τόνους και με δυναμικά prints.

#3. Tie dye
H tie dye τεχνική κυριαρχεί για μια ακόμα σεζόν και αυτό που λατρεύουμε σε αυτήν είναι ότι πλέον μπορούμε να την πετύχουμε και μόνοι μας στο σπίτι.

#4. Kαρδιές
Οι καρδιές είναι ένα νέο prints που αγαπάμε πολύ αυτή τη σεζόν. Όσο πλησιάζουμε και προς τη γιορτή των ερωτευμένων τόσο πιο δημοφιλής θα γίνεται.

#5. Ρίγες
Οι ρίγες δεν φοριούνται πλέον μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά τις αγαπάμε όλο τον χειμώνα και τις επιλέγουμε ακόμα και για τα παλτό μας.

#6. Patchwork
Τα patchwork είναι prints που έχουμε ξεχωρίσει και αυτή τη χρονιά και μας αρέσουν γιατί προσθέτουν χρώμα στις εμφανίσεις μας.

#7. Πουά
Τέλος, το πουά θα φορεθεί και το 2021 και μάλιστα στις πιο bold και δυναμικές αποχρώσεις.

Διαβάστε ακόμα: Η Φαίη μας δείχνει ποιες stylish λεπτομέρειες επιστρέφουν στη μόδα

Στυλ και εγκυμοσύνη: Τα κορίτσια του instagram μας δίνουν έμπνευση για homewear looks!

6 looks της Rosie Huntington – Whiteley που θέλουμε να αντιγράψουμε εδώ και τώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα