Δείτε πως θα υιοθετήσετε το nude lip look χωρίς να δείχνει ξεθωριασμένο και άτονο!

Τα nude χείλη τα λατρεύετε αλλά κάθε φορά που απλώνετε τις συγκεκριμένες αποχρώσεις κραγιόν ή lip gloss δείχνουν ξεθωριασμένα, άτονα και αδιάφορα. Εσείς θέλετε το τέλειο nude lip look της Kim Kardashian, το γνωρίζουμε. Ακόμη κι αν δεν την συμπαθείτε και σίγουρα δεν την ακολουθείτε στο Instagram όσο αφορά το nude χρώμα στα χείλη την παραδέχεστε και τη ζηλεύετε. Πρέπει να το παραδεχτείτε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 6 Μάι, 2019 στις 6:53 μμ PDT

Οι ειδικοί λοιπόν που σας καταλαβαίνουν έχουν να σας δώσουν μερικές πολύ καλές συμβουλές ώστε να αποκτήσετε τα ωραιότερα nude χείλη.

Το πρώτο που πρέπει να προσέξετε όταν φοράτε παστέλ και nude κραγιόν είναι να μην υπάρχει χνούδι γύρω από τα χείλη. Στην αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να κάνετε αποτρίχωση.

Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η υφή του προϊόντος. Σύμφωνα με τους make up artists καταλληλότερο είναι ένα liquid lip color αφού χάρη στην απαλότητα και τη ελαφριά λάμψη που έχει κάνει τις συγκεκριμένες αποχρώσεις να δείχνουν ωραιότερες και λιγάκι πιο έντονες. Γνωρίζουν ότι σας αρέσουν οι ματ υφές αλλά δεν είναι άνετες ειδικά αν τις φοράτε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και παράλληλα δεν μπορούν να δείχνουν εντονότερες και πιο φωτεινές απ’ ότι στην πραγματικότητα είναι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

When it comes to spring glam, who doesn’t love a gorgeous, dewy, glow??? We certainly do and we’re loving this makeup inspo!!! If you want to achieve this look, you’re in luck! We have two new loose mineral powder highlighters!!! Click link in bio to learn more and to get this glamorous glow!!! . . #MirrorImageCosmetics #MakeupRetailer #GlennTwins #HighEnd #HighEndMakeup #Highlighter #HighlighterPalette #HighlighterOnFleek #GlowUp #Lashes #Brows #ElegantLashes #ClassicLashes #Lipstick #HighEndLipstick #LiquidToMatte #VinylLipLacquer #HighShine #Gloss #LongWearLipstick #HighPigment #BoldLips #NudeLip #ClassicRedLip #DramaticLip #ModernWoman #Sophisticated #ClassicLook #Versatility #LoveWhatYouSee . . Amazing work by @jordanliberty . . www.MirrorImageCosmetics.com

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mirror Image Cosmetics (@mirrorimagecosmetics) στις 14 Μάι, 2019 στις 12:37 μμ PDT

Παράλληλα, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τον υποτόνο της επιδερμίδας σας αφού μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να επιλέξετε την κατάλληλη απόχρωση. Εκείνη που θα κολακεύει το δέρμα και τα χαρακτηριστικά σας και θα κάνει τα χείλη σας να δείχνουν τέλεια ακόμη και με ένα απαλό χρώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις 25 Φεβ, 2019 στις 8:39 πμ PST

Όταν φοράτε ένα nude κραγιόν ή λιπ γκλος δεν υπάρχει λόγος να κρατήσετε και το υπόλοιπο μακιγιάζ στους ίδιους τόνους. Αυτό είναι ένα λάθος που κάνετε οι περισσότερες προσπαθώντας να κρατήσετε τις ισορροπίες. Το μονοχρωματικό look που είναι μεγάλη τάση τη φετινή σεζόν δεν δείχνει όμορφο όταν γίνεται με άχρωμα προϊόντα. Το πιθανότερο είναι να δείχνετε χλωμές κάτι που σίγουρα δεν επιθυμείτε.

Διαβάστε ακόμη:

Μανικιούρ που διαρκεί: 8 απίστευτοι τρόποι να το πετύχετε

To τρικ των brow experts για τέλεια φρύδια που μένουν στη θέση τους είναι πανέξυπνο και εύκολο

Keywords
Τυχαία Θέματα