Δες πώς θα καταλάβεις αν σε απατάει βάσει του ζωδίου του… (Μέρος ΙΙ)

Το να καταλάβεις αν ο σύντροφός σου σε απατάει δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ωστόσο μπορείς να δεις κάποια σημάδια παρατηρώντας το ζώδιο του αγαπημένου σου και κάποια χαρακτηριστικά γνωρίσματα που έχει κάθε ζώδιο και θα σε βοηθήσουν να μάθεις την αλήθεια.

Χτες είδαμε μερικά ζώδια και μελετήσαμε τις συμπεριφορές τους όταν απατάνε και σήμερα θα δούμε μερικά ακόμα.

#Λέων
Οι λέοντες είναι απαιτητικά ζώδια

και ψάχνουν διαρκώς για το τέλειο ταίρι. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να έχουν ταυτόχρονα πάνω από μια σύντροφο. Για να καταλάβεις ότι σε απατάει παρατήρησε αν είναι λίγο αδιάφορος απέναντί σου συγκριτικά με παλαιότερα.

#Παρθένος
Οι παρθένοι δεν είναι ποτέ ιδιαίτερα αθώοι. Οι παρθένοι δεν μπορούν να νιώθουν εκνευρισμό σε μια σχέση. Αν νιώσουν έτσι τότε θα ψάξουν να βρούνε αλλού την ηρεμία που αναζητούν.

#Ζυγός
Οι Ζυγοί συχαίνονται την απιστία και θα τη σκεφτούν να τη διαπράξουν μόνο αν νιώσουν ότι η σύντροφός τους έχει απομακρυνθεί από τους ίδιους. Είναι άτομα που θέλουν να νιώθουν αγαπητοί και όταν δούνε αδιαφορία αντιδρούν άσχημα, παρόλο που στην αρχή θα δώσουν πολλές ευακιρίες στη σχέση τους.

#Σκορπιός
Οι Σκορπιοί θα σου είναι πιστοί μέχρι να νιώσουν ότι δεν τους σέβεσαι και δεν τους εμπιστεύεσαι. Το να αρχίσεις να τους ζητάς να δεις το κινητό τους ή να νιώσουν ότι τους παρακολουθείς δεν θα βγει σε καλό στη σχέση σας. Θα καταλάβεις ότι σε απατάνε επειδή θα αλλάξουν εντελώς τη συμπεριφορά τους απέναντί σου. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορούν να κρύψουν τα συναισθήματά τους.

Μπες αύριο στο Faysbook.gr για να μάθεις πώς θα αποκαλύψεις μια απιστία και στα υπόλοιπα ζώδια.

Διαβάστε ακόμα: Δες πώς θα καταλάβεις αν σε απατάει βάση του ζωδίου του…

Θες να κάνεις έναν Τοξότη πολύ ευτυχισμένο; Να τι πρέπει να προσέξεις!

Θες να επιβιώσεις στη σχέση σου με έναν Ζυγό; 10 συμβουλές που θα σε βοηθήσουν!

Καρκίνος: Με ποιο ζώδιο θα είναι πολύ ευτυχισμένος και θα ταιριάξει απόλυτα;

Keywords
Τυχαία Θέματα