Δες πόσο θα επηρεάσει τη σχέση σου η Νέα Σελήνη στον Κριό

Αν δεν έχεις παρατηρήσει ποτέ μέχρι σήμερα το πόσο επηρεάζει μια νέα σελήνη το ζώδιό σου τότε ήρθε η ώρα να το δεις. Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο και η Νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει αρκετά τις σχέσεις.

Η Νέα

Σελήνη ξεκινάει στς 5 Απριλίου και θα φέρει καλά στοιχεία στις περισσότερες σχέσεις.

Ο Κριός είναι το ζώδιο που ενεργοποιεί την πολεμίστρια που κρύβεις μέσα σου. Όταν έρθει λοιπόν η Νέα Σελήνη θα πρέπει να δράσεις ανεξαρτήτως του ζωδίου σου. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις που θα σου δημιουργήσουν άλλα προβλήματα.

Προσπάθησε αυτές τις ημέρες να εκτονώσεις όλο τον θυμό που έχεις για τους γύρω σου σε αισιόδοξες και θετικές πράξεις στους τομείς που σε ενδιαφέρει περισσότερο. Ο Κριός έχει πολύ δύναμη και θα σε βοηθήσει να πετύχεις όλους σου τους στόχους αρκεί να μην είναι παρορμητικές πράξεις και κινήσεις.

Πώς θα καταφέρεις όμως να εκμεταλλευτείς αυτή την ενέργεια ώστε να αποκτήσεις μια σχέση που πάντα ονειρευόσουν ή να βελτιώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου; Οι Νέες Σελήνες είναι καλές περίοδοι για να σπείρεις τους σπόρους που θα αποδώσουν αργότερα καρπούς. Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή σε μια σχέση καινούρια ή μια σχέση που ήδη έχεις τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος.

Πότε πρέπει να δράσεις; 3 μέρες πριν τη Νέα Σελήνη (δηλαδή από τις 2 Απριλίου) μέχρι και 3 μέρες μετά τη Νέα Σελήνη (δηλαδή 8 Απριλίου).

Ωστόσο ο ήλιος παραμένει στον Κριό για έναν ολόκληρο μήνα (20 Μαρτίου μέχρι και 19 Απριλίου) και σε αυτό το διάστημα μπορείς επίσης να κάνεις κάποιες σημαντικές κινήσεις που θα σου αλλάξουν τη ζωή.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα μεγαλύτερα κουσούρια των ζωδίων! Μπορούν να τα αλλάξουν ή όχι;

Πώς να έχεις την τέλεια σχέση με έναν Ζυγό!

Αυτά τα 6 ζώδια φοβούνται τη δέσμευση για να μην πληγωθούν!

Keywords
Τυχαία Θέματα