«Είχα δηλώσει συμμετοχή στο παλιό GNTM, με έκοψαν στα πρώτα στάδια και φέτος με κάλεσαν οι ίδιοι και με έκοψαν ξανά»

Η τσίρλίντερ Μεταξία Τρύφων μίλησε στο Πρω1νό για τη συμμετοχή της στο GNTM και αποκάλυψε πως η ίδια είχε δηλώσει συμμετοχή στον πρώτο κύκλο, όπου την είχαν κόψει και δεν είχε καταφέρει να φτάσει μπροστά στους κριτές. Φέτος την κάλεσε η παραγωγή να λάβει ξανά μέρος, ωστόσο οι κριτές της είπαν «όχι», όταν έφτασε μπροστά τους.

«Είχα δηλώσει συμμετοχή

στο πρώτο GNTM. Δεν με πήραν. Δεν πέρασα καν στις οντισιόν μπροστά στους κριτές. Και για το δεύτερο με πήραν τηλέφωνο για να συμμετέχω. Από ότι άκουσα το έκαναν και με άλλες κοπέλες, το να τις καλέσουν στο δεύτερο, ενώ είχαν δηλώσει συμμετοχή στο πρώτο.

Δεν μου αρέσει όπως γίνεται το GNTM στο Star, γιατί βασίζεται πιο πολύ στο ριάλιτι. Δεν θα ξαναπήγαινα, αλλά δεν το μετανιώνω. Πήγα εκεί συνειδητοποιημένη. Ήξερα ότι θα με κρίνουν και ότι μπορεί να πουν κάποια πράγματα πιο καυστικά για τηλεθέαση.

Ο πατέρας μου το έμαθε, στεναχωρήθηκε που δεν του είπα ότι θα πάω, γιατί ήθελε να μου δώσει κάποιες συμβουλές.

Για να με έκοψαν θα είχαν κάποιο λόγο, οπότε δεν άξιζα μάλλον να περάσω για εκείνους.

Και να περνούσα, δεν θα ήθελα να συνεχίσω. Μπορεί να πήγαινα μέχρι και το Bootcamp, αλλά σίγουρα δεν θα ήθελα να μπω στο σπίτι. Δεν μου αρέσει αυτός ο περιορισμός, να μην μπορώ να πάρω τηλέφωνο, να είμαι εκτός της ζωής», ανέφερε συγκεκριμένα η Μεταξία Τρύφων.

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Ειρήνη Καζαριάν: Απαντά στους επικριτές της για το θεατρικό της ντεμπούτο!

Πρωινό – Αποκλειστικό: Η Λάουρα Νάργες απαντά πρώτη φορά για την αποχώρηση της από το The Voice!

GNTM 2: Η καλλονή που παίρνει το Golden Pass και μπαίνει κατευθείαν στο σπίτι!

Keywords
Τυχαία Θέματα