Έλλη Στάη: Το απίστευτο σχόλιο για όσους σχολίασαν αρνητικά την εμφάνισή της στον γάμο του γιου της!

Το Σάββατο που μας πέρασε η Έλλη Στάη βίωσε ευτυχισμένες στιγμές, καθώς πάντρεψε τον γιο της, Μάρκο Κατσίμη. Ο νεαρός παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Φαίη Κουτζούκου, η οποία είναι δικηγόρος.

Φυσικά, η Έλλη Στάη ήταν απαστράπτουσα στον γάμο του γιου της, γι’ αυτό και έκλεψε τις εντυπώσεις. Παρόλα αυτά, η εμφάνιση της σχολιάστηκε αρνητικά από κάποιους. Στα σχόλια αυτά θέλησε να απαντήσει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ του φωτογραφία από τον γάμο και στη λεζάντα, έγραψε: «Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, που βγαίνει κάθε μουρλοκακομοίρα να σχολιάσει αν ντύθηκε όπως έπρεπε η Έλλη Στάη στον γάμο του γιου της. Η Γυναίκα είναι S T A R. Και οι πραγματικοί Stars φοράνε ότι γουστάρουν, όπου γουστάρουν, όποτε γουστάρουν. Είναι μέρος του star quality που διαθέτουν. Έλλη μου, όχι μόνο ωραία και καλά ντύθηκες, αλλά μετά το μυστήριο είχες το δικαίωμα αν ήθελες, να πεις και το Φουέγκο».

Η Έλλη Στάη είδε την ανάρτηση του και άρπαξε την ευκαιρία να απαντήσει στους επικριτές της, μέσω των σχολίων. «Χαχαχα! Να είσαι καλά ! Έχω ανοσία στις ανοησίες, το ξέρεις!», έγραψε.

Δείτε την φωτογραφία και το σχόλιο:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ποσειδώνας Γιαννόπουλος (@poseidonas_giannopoulos) στις 20 Ιούν, 2018 στις 5:10 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Η Έλλη Στάη πάντρεψε τον γιο της- Οι πρώτες φωτογραφίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα