Ελληνίδα celebrity χώρισε εδώ και μήνες και κανείς δεν το έμαθε

Η Νάντια Χαλαμανδάρη και ο Φερνάντο Γκόμεζ φαίνονταν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται.

Δημοσίευμα του ισπανικού περιοδικού αναφέρει: «Η δύσκολη κατάσταση του γάμου του Φερνάντο Γκόμεζ με τη Νάντια Χαλαμανδάρη. Κοντινές πηγές της οικογένειας λένε ότι ζουν χώρια και δεν έχουν πρόθεση ν’ αλλάξουν αυτή την κατάσταση στο άμεσο μέλλον».

Ο Πρίγκιπας διέψευσε την είδηση και το ίδιο έκανε και η Νάντια: «Παρά το άρθρο του Hola Magazine και πολλών δημοσιευμάτων στην Ελλάδα,

ότι εγώ και ο σύζυγός μου χωρίζουμε και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε διαζύγιο, η απάντηση έρχεται από τον σύζυγό μου στην εφημερίδα El Mundo».

Η είδηση του χωρισμού τους, όμως, παρά τα όσα λένε οι ίδιοι, φαίνεται να είναι πέρα για πέρα αληθινή όπως αναφέρει και δημοσίευμα της Espresso.Την είδηση, μάλιστα, επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα και οι δικηγόροι του Βασιλική και Χριστόδουλος Φίλιας.

Άτομο από το περιβάλλον τους αναφέρει: «Έχουν χωρίσει από τον Οκτώβριο του 2016, είναι δηλαδή εννέα μήνες χωρισμένοι. Δεν είχαν ποτέ κοινή ζωή. Ποτέ δεν πήγε στην Μαδρίτη η Νάντια, αν και υπήρχε συζήτηση και συμφωνία μεταξύ τους ότι θα ζήσει εκεί. Τους συνδέει πλέον η αγάπη για το γιο τους. Ο Φερνάντο επισκέπτεται συνεχώς το παιδί. Βρίσκεται στην Ελλάδα μία φορά το μήνα τουλάχιστον για 10 ημέρες. Καλύπτει όλες τις ανάγκες του παιδιού ο Φερνάντο. Και τις υλικές και τις ψυχικές, είναι πολύ τρυφερός πατέρας. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Και οι δύο θέλουν το καλύτερο για το παιδί τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα