Φωτεινή Αθερίδου: Δείτε το δωμάτιο που έχει ετοιμάσει για το μωράκι της!

Μια από τις πιο γλυκές περιόδους στη ζωή της περνά η Φωτεινή Αθερίδου. Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Ιδιαιτέρως ενεργή στα social media, η Φωτεινή Αθερίδου μοιράζεται συχνά με τους followers της στιγμές από την καθημερινότητα της, όπου πολλές φορές η κοιλίτσα της που έχει φουσκώσει έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και κάποια χιουμοριστική λεζάντα να συνοδεύει τη φωτογραφία.

Η

ηθοποιός έχει μπει στην “τελική ευθεία” όπως λέει, αφού σε λίγο καιρό θα κρατήσει στα χέρια της τον μικρό της πρίγκιπα. Μετά τις διακοπές της, η ηθοποιός επέστρεψε στην Αθήνα και κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες. Όπως θα διαπιστώσετε στην φωτογραφία, το δωμάτιο του μικρού της είναι έτοιμο, με την ηθοποιό να έχει επιλέξει ένα μπλεγκρι χρώμα για τους τοίχους, ενώ ετοιμάζει και τα ρουχαλάκια του και το καρότσι ώστε να είναι όλα τακτοποιημένα.

“Τελική ευθεία … πλύσιμο ρούχων τσεκ ! Καρότσι τσεκ”, έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτηση της.

View this post on Instagram

Τελική ευθεία … πλύσιμο ρούχων τσεκ ! Καρότσι τσεκ ! @quaxbaby @thebabycity #thebabycity #quaxbaby #happy #chek #babysroom #happiness #love #waiting #backtoathens #keepwalking #withahugebelly

A post shared by Fotini Atheridou (@fotiniatheridou) on Aug 21, 2019 at 3:46am PDT

Διαβάστε ακόμα:

GNTM: Το εντυπωσιακό τρέιλερ για τη νέα σεζόν μόλις κυκλοφόρησε!

Επανασύνδεση για ζευγάρι της showbiz! Ξανά μαζί λίγους μήνες μετά το χωρισμό!

Έξαλλη η Τόνια Σωτηροπούλου! “Καλέστε στο αστυνομικό τμήμα!”

Keywords
Τυχαία Θέματα