Για μία ακόμη φορά η Lucy Boynton αποδεικνύει πως είναι το μεγαλύτερο beauty icon των τελευταίων χρόνων!

Η Lucy Boynton είναι το αγαπημένο μας it girl, το πιο τολμηρό και ταυτόχρονα ρομαντικό κορίτσι. Εκείνο που υιοθετεί τα πιο συγκλονιστικά make up looks. Τα περισσότερα είναι μικρά έργα τέχνης και η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να αποφασίσουμε ποιο είναι το αγαπημένο μας.

Αγαπάει τις λάμψεις αλλά και τα γραμμικά. Την έχουμε δει με floating liner αλλά και glitter σε όλη την επιφάνεια των ζυγωματικών. Αλλά και με neon ροζ

flamingo wings ή abstract eye make up look εμπνευσμένο από τον εξπρεσιονισμό.

Υπεύθυνη για όλα της τα make up looks είναι η super ταλαντούχα, Jo Baker. Η Lucy είναι η μούσα της και το έχει δηλώσει σε αρκετές συνεντεύξεις της. Το βλέμμα της είναι εκείνο που τονίζει συχνότερα.

Θεωρεί πως τα μάτια της είναι το πιο δυνατό της σημείο και αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιεί τα ωραιότερα χρώματα αλλά και τεχνικές ώστε να της χαρίζει looks που κάνουν το γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγες ώρες.

Το τελευταίο όμως είναι ένα μικρό έργο τέχνης. Η Baker ζωγράφισε γύρω από την περιοχή των ματιών τριαντάφυλλα! Υπέροχα, μαύρα τριαντάφυλλα που στόλισαν το πρόσωπό της με τον ωραιότερο τρόπο ever!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JO BAKER (@missjobaker) στις 16 Οκτ, 2020 στις 8:44 πμ PDT

Όπως αποκάλυψε η make up artist εμπνεύστηκε το make up look από την εμβληματική Morticia Adams, της γνωστής οικογένειας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JO BAKER (@missjobaker) στις 16 Οκτ, 2020 στις 3:13 μμ PDT

Κι επειδή έρχονται γιορτές αλλά και events και απονομές βραβείων, είμαστε σίγουρες πως θα δούμε πολλά ακόμη τέλεια looks της Boynton που θα μας εμπνεύσουν.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

H Kris Jenner δημιουργεί το μακιγιάζ της Kylie και το video είναι στ’ αλήθεια απίθανο!

DIY: Το σημερινό half up θυμίζει την Ποκαχόντας και θα το πετύχετε μέσα σε λίγα λεπτά!

Keywords
Τυχαία Θέματα