Η Beyonce έκανε την μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της ever!

Το έχουμε πει πολλές φορές: Οι celebrities κάτι έχουν πάθει με τα μαλλιά τους τον τελευταίο καιρό και δεν τα αφήνουν σε ησυχία. Πέρα από τη μάστιγα που λέγεται bob και έχει εξαπλωθεί στο Hollywood, οι κλασικές ξανθιές γίνονται καστανές και οι σκουρόχρωμες χρησιμοποιούν και πάλι μετά από χρόνια ντεκαπάζ.

Οι celebrity hairstylists και haircolorists δεν τις προλαβαίνουν αφού μερικές από αυτές αποφασίζουν να κάνουν την δραματική αλλαγή λίγο πριν από τις δημόσιες εμφανίσεις τους

σε πρεμιέρες ταινιών ή απονομές βραβείων. Αυτό φυσικά θέλει τόλμη και από τις δύο πλευρές.

Εκείνο που μας κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι η αλλαγές που κάνουν stars που ξέρουμε ότι παραμένουν σταθερές σε ένα συγκεκριμένο μήκος και χρώμα εδώ και πολλά χρόνια όπως για παράδειγμα η Julia Roberts. Η οποία στα μέσα του χειμώνα έβαψε τα μαλλιά της ροζ κάτι το οποίο μας σόκαρε, στη συνέχεια τα επανέφερε στο κλασικό ξανθό με highlights και τελικά τα έκοψε σε ένα ασύμμετρο μακρύ καρέ. Και όλα αυτά σε μία σεζόν.

Και τώρα έρχεται η Beyonce να βάψει τα μαλλιά της αφήνοντας όλες εμάς, τις θαυμάστριες της άφωνες. Τα μακριά, πλούσια μαλλιά της εδώ και αρκετό καιρό είχαν ένα τέλειο ξανθό χρώμα που κατά καιρούς “πείραζε” αλλά όχι με δραματικό τρόπο. Ζητούσε από τον προσωπικό της haircolorist να δημιουργήσει μερικά ακόμη χρυσά highlights η ανοιχτά καστανά όταν ήθελε να γλυκάνει λίγο την απόχρωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις 11 Μάι, 2019 στις 6:42 μμ PDT

Και ξαφνικά έγινε μελαχρινή. Και την είδαμε στον αγώνα των Houston Rockets με τους Golden State Warriors τον οποίο παρακολούθησε μαζί με τον σύζυγος της.

Η ίδια βέβαια φρόντισε να ανεβάσει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου φαίνεται καθαρά ότι έβαψε τα μαλλιά της σε μια ιδιαίτερα σκούρα απόχρωση αφήνοντας μερικές μόνο ανταύγειες στο μπροστινό μέρος.

Η αλήθεια είναι ότι εμείς την προτιμάμε με το υπέροχο ξανθό της αφού ταιριάζει στο look της περισσότερο. Γνώμη μας…

Διαβάστε ακόμη:

Το Καλοκαίρι είναι κοντά μόνο όταν τα bronzer πάρουν τη θέση τους στο νεσεσέρ σας

Τα τρία βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να παραμείνει το μακιγιάζ στη θέση του από το πρωί μέχρι το βράδυ

Keywords
Τυχαία Θέματα