Η Rosie Huntington-Whiteley αποκαλύπτει το μυστικό της για τα τέλεια φρύδια

Οι celebrities έχουν πάντα καλοσχηματισμένα και σωστά τονισμένα φρύδια. Φυσικά τα περιποιούνται οι πιο γνωστοί brow experts του Hollywood αλλά κι εκείνες με τη σειρά τους έχουν μικρά μυστικά. Κάποια προϊόντα δηλαδή που χρησιμοποιούν σχεδόν καθημερινά ώστε ένα από τα ωραιότερα σημεία του προσώπου να δείχνει τέλειο.

Η Rosie Huntington-Whiteley

ανήκει σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία. Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση χαζεύουμε τα φρύδια της και θέλουμε να τα αποκτήσουμε. Κι εκείνη όμως δεν μας αφήνει έτσι. Αποκάλυψε το μικρό της μυστικό ώστε να μπορέσουμε κι εμείς να πάρουμε κάτι τις από την άψογη εμφάνιση της.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie Huntington-Whiteley (@rosie.huntington) στις 17 Μάρ, 2018 στις 7:06 μμ PDT

Όπως η ίδια δήλωσε λοιπόν στο νεσεσέρ της υπάρχει πάντα ένα συγκεκριμένο τζελ φρυδιών. Πρόκειται για το Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel. Είναι το μόνο που εφαρμόζει. Δεν το απλώνει δηλαδή μετά από κάποιο μολύβι ή σκιά αφού χαρίζει χρώμα και παράλληλα κρατά τα φρύδια στη θέση τους για ώρες. Ακόμη κι όταν βγαίνει χωρίς προηγουμένως να έχει total make up φροντίζει τα φρύδια της να είναι περιποιημένα αφού πιστεύει ότι αν το συγκεκριμένο σημείο του προσώπου είναι άψογο όλα τα υπόλοιπα θεωρούνται λεπτομέρειες.

Αν πάλι της τελειώσει και δεν έχει προλάβει να το αντικαταστήσει, χτενίζει τα φρύδια με το ειδικό μικροσκοπικό βουρτσάκι και απλώνει ελάχιστη ποσότητα σπρέι χτενίσματος. Η Whiteley έχει ιδιαίτερα ατίθασα φρύδια και αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι να τα “ηρεμεί¨ ώστε να μην χαλούν την εικόνα της.

Εσείς και εμείς φυσικά δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε τη συμβουλή της και παράλληλα να έχουμε στο μυαλό μας ότι τα όμορφα φρύδια είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα όσο αφορά το μακιγιάζ των ματιών αλλά και την όψη ολόκληρου του προσώπου. Τι κι αν έχουμε ένα τέλειο eye look; Αν τα φρύδια δεν είναι περιποιημένα θα δείχνει ημιτελές. Φροντίζουμε λοιπόν κάθε πρωί να τα περιποιούμαστε όπως πρέπει και να έχουμε μόνιμα στο νεσεσέρ μας το κατάλληλο προϊόν.

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα ανοιξιάτικα βερνίκια νυχιών

H Bella Hadid εμφανίστηκε με τις ωραιότερες αφέλειες ever

Keywords
Τυχαία Θέματα