Η Άννα Μαρία Βέλλη αποχώρησε οριστικά από το «Όλα λάθος»: Η Μαντώ Γαστεράτου την έβγαλε εκτός πλατό

Tην εβδομάδα που μας πέρασε ακούστηκε έντονα πως η Άννα Μαρία Βέλλη σταματάει από την εκπομπή «Όλα λάθος» ύστερα από ελάχιστες εφανίσεις της στη νέα εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Στο Πρω1νό ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε πως η Άννα Μαρία έκανε ένα ραντεβού με τους υπεύθυνους του καναλιού και εξέφρασε την ανησυχία της σχετικά με το αν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Μάλιστα αναφέρθηκε πως σήμερα θα τη βλέπαμε για τελευταία φορά στην εκπομπή.

Στο

ξεκίνημα της σημερινής εκπομπής ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε στους τηλεθεατές:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους συναδέλφους που μας διαφήμισαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Παίξαμε περισσότερο από ότι μπορούμε να παίξουμε στη δική μας εκπομπή. Ειπώθηκε η αλήθεια. Υπήρχε μία διαφωνία, μέσα από ένα αστείο, με την Άννα Μαρία Βέλλη… Το κορίτσι, όπως είπαν, δεν ήρθε γιατί οι γυναίκες δεν έχουν το ίδιο χιούμορ με τους άντρες. Έτσι, κάλεσα ένα φιλαράκι στη θέση της για να τα λέμε». Τότε μπήκε στο πλατό η Άννα Μαρία Βέλλη, ντυμένη αντρικά, και είπε: «Εδώ είμαι κι εγώ Πέτρο μου. Επιτέλους, τα διώξαμε τα κοριτσάκια».

Λίγο αργότερα και πριν πέσει το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα, ο Πέτρος Κωστόπουλος ανακοίνωσε οως η Άννα Μαρία Βέλλη αποχωρεί από την εκπομπή:

«Λοιπόν η Άννα-Μαρία ήρθε να μας χαιρετήσει.. Ήρθε η ώρα όμως να τζάσεις λίγο τώρα γιατί ήρθες για λίγο και έχεις κολλήσει εδώ». Η Άννα Μαρία απάντησε: «Να σε χαιρετήσω όμως μην μου γράφουν μετά ότι έχω πρόβλημα».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος προσπάθησε να της δώσει ένα αποχαιρετιστήριο φιλί και η Μαντώ Γαστεράτου την σήκωσε στην αγκαλιά της και την έβγαλε εκτός πλατό.

Διαβάστε ακόμα: Συνεχίζεται η κόντρα; Η απίστευτη ανάρτηση της Ειρήνης Καζαριάν για τη Μέγκι Ντρίο!

Γνωστός Έλληνας αποκαλύπτει: “Έχω δεχτεί μηνύματα για σεξ από γυναίκες, αλλά και από άντρες”

Το μήνυμα της Μαίρης Συνατσάκη μετά την τρυφερή φωτογραφία με τον Αιμιλιανό Σταματάκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα