Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 7/11

To Jumpsuit, ή αλλιώς η ολόσωμη φόρμα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα ωραιότερα, πιο βολικά και άκρως κολακευτικά ρούχα της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές, σε χαλαρές και επίσημες περιστάσεις με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ και να σας βγάλει στυλιστικά ασπροπρόσωπες.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία

μόδας BSB που αποτελείται από μια ολόσωμη στενή μαύρη φόρμα, συνδυασμένη με ένα μαύρο ζακετάκι και μια ζώνη.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με πολλά κολιέ Leio Ross και μαύρα καστόρινα ψηλοτάκουνα booties, μυτερά, με διακοσμητικό λουστρίνι δέρμα και κουμπώματα στο πλάι από την Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τη σκιά Paint Pot Constructivist της εταιρείας MAC σε όλο το μάτι και στο εσωτερικό για φως τη Shadow Eyez της Milani, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell και στα χείλη δυο κραγιόν, το Semi Naked, Luxe Matte Lip Color από την εταιρεία Bobbi Brown και από πάνω το Rouge Pur Couture Νο 23 της YSL.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της τέλεια, χαλαρά κύματα με χωρίστρα στη μέση, ένα απλό και βολικό χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Η μαύρη ολόσωμη φόρμα ή το Jumpsuit, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια όλων των celebrities του πλανήτη, γι’ αυτό και πολύ συχνά την επιλέγουν τόσο για τις καθημερινές, όσο και για τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο ωραίες και ενδιαφέρουσες που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα. Ποια σας αρέσει περισσότερο και θα την φορούσατε άνετα και ποια δεν σας λέει απολύτως τίποτα;

Δείτε προσεκτικά τις 14 φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε στην παραπάνω ερώτησή μας.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6/11

Keywords
Τυχαία Θέματα