Η εξομολόγηση της Αντελίνας Βαρθακούρη: “Μου λείπουν τόσο πολύ οι γονείς μου…”

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ μέσω Skype μίλησε η Αντελίνα Βαρθακούρη και αναφέρθηκε στις δύσκολες μέρες που διανύουμε λόγω του κορονοϊού.

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως της λείπει η δουλειά, αλλά και οι γονείς της, τους οποίους δεν μπορεί να δει αυτό το διάστημα: “Μου λείπε πολύ η εκπομπή και όλο τα ωραίο κλίμα που είχαμε όταν κάναμε τα γυρίσματα, αλλά και εμείς οφείλουμε να προστατέψουμε τον κόσμο, γιατί η δική μου εκπομπή ήταν μέσα στον κόσμο… Δεν πάμε πουθενά! Να πω την αλήθεια, μου λείπουν τόσο πολύ οι γονείς μου που δεν μπορούμε να πάμε να τους δούμε γιατί είναι και μεγαλύτεροι άνθρωποι. Είμαστε αυστηρά μέσα και ενημερωνόμαστε κάθε μέρα”.

Στη συζήτηση μπήκε και ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος ανέφερε αστειευόμενος: “Εμείς περάσαμε, πριν από ένα διάστημα, δύο μήνες όλο το 24ωρο μαζί. Μας είδε όλη η Ελλάδα. Αυτό μου φαίνεται παιχνιδάκι αστείο το να κάτσω κάποιες μέρες μέσα στο σπίτι με την γυναίκα μου”.

Τέλος, η Αντελίνα έστειλε το δικό της μήνυμα: “Τώρα που βλέπουμε τα καλά δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε, μέσα στο σπίτι είναι η μόνη λύση να περάσει ο καιρός και να έχουμε καλύτερα νέα… Πελώρια αγκαλιά και όλα θα πάνε καλά. Μένουμε Σπίτι”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ρεπόρτερ αποκάλυψε ότι είναι έγκυος και θετική στον κορονοϊό 

Το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον κορονοϊό: “Το δώρο του Πάσχα θα καταβληθεί στο ακέραιο” 

Εντάσεις στο My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου 

Keywords
Τυχαία Θέματα