Η Μαίρη Συνατσάκη φόρεσε την πιο funky σκιά ματιών και πρέπει να τη δείτε γιατί είναι ότι ωραιότερο για το weekend που έρχεται

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι beauty icon. Μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκεί για να καταλάβετε ότι ακολουθεί μεν τις τάσεις αλλά τις προσαρμόζει στο δικό της στυλ. Επίσης δεν φοβάται να δοκιμάσει ακόμη και

τα πιο εξεζητημένα looks τόσο στα μαλλιά όσο και στο μακιγιάζ και τα νύχια.

Η αλλαγή στα μαλλιά της το περασμένο καλοκαίρι που έγινε από τον Στέφανο Βασιλάκη -επιμελείται τα μαλλιά και της Φαίης μας- ήταν ένα από αυτά. Υιοθέτησε μια απίθανη κόκκινη απόχρωση, πολύ πριν από τη Zendaya, με πλούσιες αφέλειες. Ένα hairstyle που είδαμε πολύ τους επόμενους μήνες από αρκετές celebrities του εξωτερικού.

Τα ξεχωριστά μανικιούρ είναι επίσης η μεγάλη της αδυναμία και φροντίζει να τα αποκαλύπτει με κάθε ευκαιρία. Όσο αφορά δε, στο μακιγιάζ την έχουμε δει με τα πιο funky make up που μας έχουν καταπλήξει -πίσω από αυτά κρύβεται η Γωγώ Νικηφοράκη, η οποία ευθύνεται και για το μακιγιάζ της Φαίης μας. Ένα από αυτά ήταν και το τελευταίο που πάει κόντρα στο γκρίζο ουρανό και τη μουντή ατμόσφαιρα. 

Η Συναντάσκη άπλωσε στα βλέφαρα μια έντονη, φούξια σκιά που μοιάζει με ζαχαρωτό και τσιχλόφουσκα αποδεικνύοντας πως οι ροζ αποχρώσεις δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι. Αντίθετα, φωτίζουν ολόκληρο το πρόσωπο και χαρίζουν στο βλέμμα την ένταση που έχει ανάγκη. Το υπόλοιπο πρόσωπο παρέμεινε φυσικό και χωρίς ίχνος χρώματος. Η Μαίρη επέλεξε να δώσει έμφαση στα μάτια αφήνοντας χείλη και ζυγωματικά σχεδόν “γυμνά”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo) στις 12 Δεκ, 2019 στις 3:50 πμ PST

Εμείς σας προτείνουμε να το τολμήσετε ακόμη και μέσα στο weekend που έρχεται. Είναι κοριτσίστικο, δροσερό, χαρούμενο και ένα είναι το σίγουρο: Δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο.

Extra Tip: Αν η αντίθεση με το υπόλοιπο πρόσωπο σας φαίνεται μεγάλη τότε ακολουθείστε την μονοχρωματική τάση που σημαίνει πως θα πρέπει να απλώσετε την ίδια απόχρωση σε ζυγωματικά και χείλη. Σ’ αυτή την περίπτωση όμως το look σας είναι κατάλληλο για τη βραδινή σας έξοδο.

Διαβάστε ακόμη:

Το glitter manicure είναι το ωραιότερο χειμερινό αξεσουάρ σας

Οι beauty τεχνικές που πρέπει να μάθετε asap

Keywords
Τυχαία Θέματα