Μαντώ Γαστεράτου: Μας δείχνει πώς είναι τις πρώτες μέρες ως μαμά- Μαύροι κύκλοι, άβγαλτα φρύδια και μαύρη ρίζα

Η Μαντώ Γαστεράτου έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι πριν από λίγο καιρό και πλέον απολαμβάνει τη μητρότητα στο 100%. Η ίδια δημοσίευσε κάποια stories στον λογαριασμό της στο instagram για να μας δείξει πώς περνάει τις πρώτες μέρες της  μια νέα μανούλα.

Η παρουσιάστρια έδειξε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα φρύδια της από τα πολλά ξενύχτια, τα φρύδια της που δεν είναι περιποιημένα γιατί δεν προλαβαίνει, τη ρίζα στα μαλλιά της που έχει κατέβει αρκετά

και τα κιλά της που δεν έχουν φύγει ακόμα όλα.

«Εν τω μεταξύ τέτοια ξενύχτια δεν έχω ρίξει ούτε στα νιάτα μου. Τα φρύδια μου είναι τόσο “άβγαλτα” που με γύρισαν δεκαετίες πίσω στο παρελθόν. Επίσης και την ρίζα, για αστράγαλο την κόβω να φτάνει..», είπε μεταξύ άλλων η Μαντώ Γαστεράτου που παρόλο που φαίνεται κουρασμένη από την αυπνία είναι μια κούκλα!

Δες παρακάτω μερικά από τα stories της.

Η ίδια είχε μιλήσει για το άγχος που είχε να γίνει μανούλα μέσα από τη στήλη της στο all4mama.gr.

” Πριν από μερικούς μήνες είχα επισκεφθεί την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1. Η Φαίη με ρώτησε αν θα ήθελα και εγώ να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια, αν θα ήθελα να κάνω παιδιά και της απάντησα αυτό που αισθανόμουν και αισθάνομαι. Ότι πάντοτε φανταζόμουν τον εαυτό μου με μία ευτυχισμένη οικογένεια με παιδάκια. Ήταν η περίοδος, λοιπόν, κάποιους μήνες μετά από το γάμο μου, για την ακρίβεια οκτώ μήνες μετά το γάμο μου, ξεκινήσαμε και εμείς τις προσπάθειες για να αποκτήσουμε το δικό μας μπεμπάκι. Θυμάμαι ότι στο πολύ στενό οικογενειακό μου περιβάλλον, ακόμα και στα social media, ο κόσμος συνέχεια με ρωτούσε για το αν έχω στο μυαλό μου να κάνω ένα παιδάκι και πότε θα κάνω παιδάκι και τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά. Πάντα με πολύ καλοπροαίρετη διάθεση και πάντα με πολλή πολλή αγάπη και ενδιαφέρον….

…Εν ολίγοις, για να κάνουμε ένα sumup από όλα αυτά που είπαμε, χρειάζεται να χαλαρώσεις. Πραγματικά, πετάω τεστ εγκυμοσύνης, τεστ ωορρηξίας, γόνιμες ημέρες και είμαι με τον άντρα μου έτσι όπως γουστάρω να είμαι, έτσι όπως γούσταρα να είμαι και έτσι όπως θέλω να είμαι για μία ζωή, ερωτευμένη full ερωτευμένη, παθιασμένη μαζί του και αν το θέλει ο Θεός θα έρθει και αυτό και κορίτσια να σας πω κάτι? Όταν μου είπε ότι είμαι έγκυος πραγματικά ήταν η πιο ευτυχισμένη με διαφορά ημέρα της ζωής μου. Αξίζουμε όλες οι γυναίκες που θέλουμε να το βιώσουμε αυτό το συναίσθημα να το ζήσουμε και όλες μπορούμε, όλες θα τα καταφέρουμε! Έτσι, λοιπόν, θέλω να μου στέλνετε μηνύματα, να έχουμε αυτό το δίαυλο επικοινωνίας και θέλω, πραγματικά, αυτή την τεράστια εμπειρία που ονομάζεται μητρότητα να την μοιράζομαι μαζί σας και όλες μαζί να πηγαίνουμε χέρι-χέρι σε αυτό το μαγικό, σε αυτό το υπέροχο ταξίδι! Αυτά. Σας φιλώ πολύ! Και να ξέρετε, όλοι και όλες αξίζουμε να είμαστε ευτυχισμένοι! Σας φιλώ πολύ! Τα λέμε την επόμενη φορά!!”.

Διαβάστε ακόμα: Ανδρέας Γεωργίου: Το τρυφερό φιλί στη σύντροφό του, Σιμώνη Χριστοδούλου!

Σάκης Τανιμανίδης: Έκανε πράξη την υπόσχεση που έδωσε στον BΟ στο Survivor!

Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκαλύπτει τη διατροφή της και θα πάθεις πλάκα

Keywords
Τυχαία Θέματα