Μετά τη σιγή που κράτησε, ο πατέρας της Meghan Markle επέστρεψε με ευχές για τον εγγονό του!

Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry είναι ξετρελαμένοι με τον ερχομό του γιου τους, όπως και η μητέρα της Meghan Markle, Doria Ragland, που βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της εδώ κι αρκετές ημέρες. Ο πολυσυζητημένος πατέρας της Meghan, Thomas Markle επέστρεψε μετά τη γέννηση του εγγονού του και δήλωσε ευτυχής, λέγοντας μάλιστα ότι το παιδί θα υπηρετήσει τη βρετανική βασιλική οικογένεια, όπως γράφουν τα βρετανικά μέσα.

«Είμαι χαρούμενος που τόσο το παιδί όσο και η μητέρα

χαίρουν άκρας υγείας. Είμαι περήφανος που ο νέος μου εγγονός γεννήθηκε στους κόλπους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και είμαι βέβαιος ότι θα μεγαλώσει έτσι ώστε να υπηρετήσει το στέμμα και τον βρετανικό λαό με σεβασμό, αξιοπρέπεια και τιμή. Ο Θεός ας ευλογεί το παιδί και εύχομαι να έχει υγεία και ευτυχία. Τα συγχαρητήρια μου στην αγαπημένη μου κόρη, δούκισσα Meghan, και στον πρίγκιπα Harry. Ο Θεός ας σώζει τη βασίλισσα», δήλωσε ο πατέρας της δούκισσας.

Να θυμίσουμε ότι ο πατέρας της Meghan έχει κάνει δηλώσεις γύρω από τη Meghan οι οποίες συζητήθηκαν πολύ, ενώ ο ίδιος επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας για να μην παρευρεθεί στον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry. Η royal expert και συγγραφέας του Harry and Meghan: Life, Loss, and Love, Katie Nicholl, είχε δηλώσει πρόσφατα: «Η Meghan είναι απίστευτα πληγωμένη και απογοητευμένη από το πώς της έχουν συμπεριφερθεί κάποια άτομα από την οικογένειά της, όμως απ’ ότι μου είπαν προχωράει μπροστά». Το τελευταίο διάστημα ο μπαμπάς της ήταν αρκετά ήσυχος, όμως είχε φροντίσει πιο πριν να της προκαλέσει το άγχος του κόσμου όλου, το οποίο εκείνη του έκανε ξεκάθαρο μέσα από το 5ασέλιδο γράμμα που του έγραψε πριν από μερικούς μήνες”.

Διαβάστε ακόμα: Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν θα έχουν την κηδεμονία του γιου τους!

Σόλων Τσούνης: “Πέταξε το χειριστήριο από τα νεύρα του και σαν αντίδραση σηκώθηκα…”

MasterChef: Η απίστευτη γκάφα του Μανώλη για τον Μίκη Θεοδωράκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα