Προβλέψεις Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Η πρόσφατη επιτυχία στην επιχείρηση σας μπορεί τώρα να κάνει θετική διαφορά στην οικονομική σας κατάσταση. Οι συνομιλίες καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή είναι μια μεγάλη ημέρα για να ξεκινήσετε μια εταιρική σχέση οποιουδήποτε είδους. Oi νομικές πράξεις που εκτελούνται σήμερα, να ξέρετε πως θα έχουν θετική κατάληξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εάν σκέφτεστε να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι αυτή είναι η ημέρα για να αρχίσετε να το προγραμματίζετε ή ακόμα και να φύγετε σήμερα αν είναι δυνατόν. Τι λέτε;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα

οικονομικά σας σας ενδέχεται να χρειαστούν την προσοχή σήμερα. Γενικά να προσέχετε πολύ τα πράγματα σας για να μην έχετε απώλειες που θα σας κοστίσουν.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα γνωρίσετε αρκετούς ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε παρακάτω, σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα θελήσετε να επικοινωνήσετε και να τρέξετε ιδέες για νέα έργα από συναδέλφους ή ίσως να κάνετε ρυθμίσεις για να ολοκληρώσετε τα τρέχοντα projects που έχετε αναλάβει.

ΖΥΓΟΣ

Αφήστε μερικές ανησυχίες στην άκρη, δοκιμάστε νέες ιδέες και κάντε νέες φιλίες. Προσοχή στην υγειά σας και στα μικροατυχήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση σας δεν είναι και στα καλύτερα της. Ναι, δεν μπορείτε κάθε μέρα να είστε μες στην καλή χαρά αλλά τουλάχιστον προσπαθήστε όλο αυτό να μην έχει αντίκτυπο στην δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επικοινωνία με τους φίλους θα πάει καλά και θα λύσετε όλες τις μικροπαρεξηγήσεις που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία με άλλους πρέπει να είναι ζεστή, ευχάριστη, ανοιχτή και ειλικρινής. Μην κάνετε δεύτερες σκέψεις και μην κρύβετε πράγματα από τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διαίσθηση παίζει μεγάλο ρόλο στην εργασία σας. Είστε ικανοί να αισθανθείτε τι θέλουν ή χρειάζονται οι άλλοι και να προβλέψετε τις συνέπειες μιας επιλογής.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσοχή στην υγεία σας και τα οικονομικά σας. Προτιμήστε να μείνετε στο σπίτι και να φροντίσετε τον εαυτό σας από το να τρέχετε σε ανούσιες κοσμικές εκδηλώσεις που σας έχουν καλέσει.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα