Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11/-15/2

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας από το Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 11/2

H pencil φούστα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα και κλασικά κομμάτια όλων των γυναικών. Γιατί πολύ απλά μπορεί να φορεθεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες, σε όλες τις περιστάσεις και να κολακέψει όλους τους σωματότυπος αρκεί να συνδυαστεί σωστά. Αν θέλετε να αναδείξε τις καμπύλες σας και

να δημιουργήσετε από το πιο σέξι και θηλυκό μέχρι το πιο αυστηρό outfit τότε είναι η ιδανική επιλογή. Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Desiree Fashionπου αποτελείται από μια off the shoulder μπλούζα, μαύρη με λευκά πουά, μακρυμάνικη με σούρες και μια μαύρη ψηλόμεση midi pencil φούστα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μυτερές δερμάτινες γόβες, με διπλό λουρί και διακοσμητικά τρουκς, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Away We Glow της εταιρείας Nyx, τις γυαλάδες με το highlighter Face Studio, Chrome Extreme της Maybelline και στα χείλη το κραγιόν Bite D’ Georgia της MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έκανε στα μαλλιά της ένα πιάσιμο στα πάνω μέρος με λίγο όγκο, ένα χτένισμα που μας ταξιδεύει στα 90’s και είναι υπέροχο, πολύ απλό και σικ. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε και εσείς.

Τετάρτη 13/2

Σήμερα θα μιλήσουμε για το δερμάτινο ή leather look jacket που υπάρχει στη ντουλάπα των περισσότερων από εσάς -αν ακόμα δεν έχετε αποκτήσει ένα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή αφού στην αγορά θα βρείτε πολλά σε σούπερ εκπτωτικές τιμές. Είναι ένα κομμάτι -κλειδί, ευκολοφόρετο, που ταιριάζει εύκολα σε κάθε στυλ και ολοκληρώνει με εντυπωσιακό τρόπο σχεδόν κάθε outfit. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα κόκκινο λεπτό leather look τζάκετ φορεμένο σαν μπλούζα, μακρυμάνικο, με φερμουάρ και λαιμόκοψη και ένα μπλε skinny jean που τελειώνει πάνω από τον αστράγαλο. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα κολιέ που αποτελείται από πολλές μικρές ασημένιες αλυσίδες, Art Wear Dimitriadis και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μαύρα peep toe booties, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Naked Ultimate Basics Eyeshadow της Urban Decay, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το ρουζ Just A Pinch της MAC, τις γυαλάδες με το Ηighlighter Τrio Everglow της Ofra x Nikkietutorial και στα χείλη το κραγιόν Shy Girl της MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα ψηλό pony tail με λίγο όγκο και χωρίστρα στο πλάι, ένα χτένισμα που μας ταξιδεύει στα 90’s και είναι υπέροχο, πολύ απλό και σικ. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε και εσείς.

Πέμπτη 14/2

Ευκολοφόρετο, κλασικό, πολυτελές και ζεστό. Το αγαπημένο μας πουλόβερ είναι εδώ και μπορείτε να το φορέσετε με όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας, σε πολλές περιστάσεις, από το πρωί έως το βράδυ. Σήμερα θα σας δείξουμε την πιο σέξι εκδοχή του, συνδυασμένο με μια μίνι φούστα και ψηλοτάκουνες γόβες. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, της γιορτής όλων των ερωτευμένων. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από ένα γκρι πλεκτό πουλόβερ ζιβάγκο, με διακοσμητικά αστέρια με στρας στα μανίκια και μια μίνι γκρι φούστα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες ροζ nude λουστρίνι γόβες, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Away Ge Glow της Nyx, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις γυαλάδες με το Be a Light της Becca και στα χείλη δυο κραγιόν, το Coral Shore, RD 309 της Shiseido και το Rouge Volupte Shine Νο 30 της YSL. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Αν θέλετε να το αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Παρασκευή 15/2

Μετά το μικρό μαύρο φόρεμα, το μπεζ φόρεμα είναι το κομμάτι που πρέπει όλες να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας. Είναι διαχρονικό, ανεξάρτητη από τις τάσεις που μας επιβάλουν κάθε σεζόν οι σχεδιαστές μόδας, κλασικό, μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστεί με όλα τα αξεσουάρ σας. Για ένα όμως πιο ισορροπημένο και αρμονικό αποτέλεσμα, προτιμήστε παπούτσια, τσάντες και πανωφόρι σε μπεζ χρώμα. Αν δεν το έχετε ακόμα στην κατοχή σας, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία, αφού στην αγορά θα βρείτε πολλά σε εκπτωτικές τιμές. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την Ανοιξιάτικη συλλογή της εταιρείας Access, ένα μπεζ midi φόρεμα με λαιμόκοψη, αμάνικο και με χρυσές λεπτομέρειες. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με χρυσούς κρίκους Leio Ross και ένα ζευγάρι μπεζ μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις τις σκιές από την παλέτα Away Ge Glow της Nyx, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις γυαλάδες με το Be a Light της Becca και στα χείλη to κραγιόν Bite o’ Georgia της MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε σπαστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα