Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 27-31/1

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την εβδομάδα που μας πέρασε στο Πρω1νού. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 27/1

Το λευκό πουκάμισο είναι ένα κλασικό και διαχρονικό ρούχο. Λειτουργεί ως… πασπαρτού και γι΄αυτό μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους, όλες τις εποχές, από το πρωί έως το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε

το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα λευκό βαμβακερό πουκάμισο και ένα μαύρο τζιν skinny παντελόνι με κορδόνια στο πλάι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι animal print διάφανες ψηλοτάκουνες γόβες, Bilero. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο κατακόκκινο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τον όγκο στην κορυφή και την χωρίστρα στο πλάι.

Τρίτη 28/1

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το athleisure style, που εξακολουθεί να αποτελεί τάση. Το κάθε look αποτελείται από ένα ή πολλά κομμάτια που μέχρι τώρα συνηθίζατε να φοράτε στο γυμναστήριο ή στο σπίτι αλλά τώρα μπορείτε να τα συνδυάσετε ακόμα και με τα ψηλοτάκουνά σας και να βγείτε έξω. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας Desiree Fashion που αποτελείται από ένα μακρύ ιβουάρ σακάκι, ένα λευκό T-shirt με μαύρα γράμματα και μια κλασική γκρι φόρμα ρίγα στο πλάι. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε ΕΔΩ. Καλή επιτυχία σε όλες! Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι λευκές ψηλοτάκουνες γόβες, Mourtzi. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και το κατακόκκινο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της που τα έπιασε σε μια μισή αλογοουρά με χωρίστρα στο πλάι και ανέμελες τούφες, ένα πολύ hot χτένισμα και εύκολο, αγαπημένο της Jennifer Lopez που σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς με την πρώτη ευκαιρία.

Τετάρτη 29/1

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το Playsuit, την ολόσωμη φόρμα -σορτς που ανήκει στα κομμάτια που πρέπει να έχει κάθε μια από εσάς στη γκαρνταρόμπα της, ανεξάρτητα από το προσωπικό σας στιλ, αφού η ποικιλία που υπάρχει στην αγορά, σε μοτίβα, γραμμές και χρώματα είναι μεγάλη κι έτσι θα βρείτε σίγουρα το σχέδιο που ταιριάζει σε εσάς. Αν το κάνετε τώρα θα τη βρείτε σε σούπερ οικονομική τιμή, αφού όπως γνωρίζετε διανύουμε περίοδο εκπτώσεων. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας BSB, ένα μαύρο playsuit, μίνι, που δίνει την εντύπωση φορέματος. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι κίτρινα ψηλοτάκουνα πέδιλα με snake print, Jessica Simpson από τα καταστήματα Haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και το κατακόκκινο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ανάλαφρα ίσια μαλλιά της με τις άκρες γυρισμένες προς τα έξω και τη χωρίστρα στη μέση.

Πέμπτη 30/1

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το μαύρο δερμάτινο παντελόνι που αποτελεί μεγάλη τάση της σεζόν. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις και να συνδυαστεί με τα περισσότερα αξεσουάρ και παπούτσια σου, από μποτάκια και αθλητικά, μέχρι τα ψηλοτάκουνα πέδιλά σου και τις γόβες. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας Zini που αποτελείται από μια λευκή πλεκτή μπλούζα με τον έναν ώμο έξω και ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι με τη δική του ζώνη. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, Puma. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και το κατακόκκινο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά της τα οποία έπιασε σε ένα ψηλό pony tail με χωρίστρα στη μέση και ανέμελες τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό της.

Παρασκευή 31/1

Σήμερα θα αναφερθούμε στο tweed, το διαχρονικό και πολυτελές ύφασμα που έγινε γνωστό στο χώρο της μόδας μέσα από τις συλλογές της Coco Chanel και γρήγορα πήρε πρωταγωνιστική θέση σε όλες τις γυναικείες γκαρνταρόμπες. Αυτό το διάστημα είναι και πάλι σούπερ επίκαιρο, αφού πολλοί σχεδιαστές του έδωσαν πρωταγωνιστική θέση στις συλλογές τους, LPτόσο σε ρούχα, όσο και σε αξεσουάρ. Σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε άμεσα, συνδυασμένο με τις τάσεις της εποχής. Έτσι θα έχετε τη vintage αισθητική και θα είστε… in fashion. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από τον σχεδιαστή μόδας Tassos Mitropoulos που αποτελείται από ένα tweed σακάκι, μαζί με ένα tweed ψηλόμεσο σορτς. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα λευκό τοπ από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μεταλλικές γόβες με πέρλες, Bilero. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και το κατακόκκινο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, τα οποία έπιασε σε ένα σινιόν στο πλάι και τα διακόσμησε με έναν μαύρο φιόγκο, που όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, αποτελεί ένα από τα πιο hot αξεσουάρ της σεζόν και σας προτείνουμε να τον φορέσετε κι εσείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα