Σάββας Πούμπουρας: Μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της συζύγου του!

Σάββας Πούμπουρας και Αρετή Θεοχαρίδη θα γίνουν γονείς σε λίγους μήνες και χθες το ανακοίνωσαν και επισήμως μέσω του Instagram μέσα από μια ευφάνταστη ανάρτηση του παρουσιαστή.

Δείτε την ΕΔΩ!

Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε πρώτη φορά για τον ερχομό του παιδιού του στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και η χαρά και η προσμονή του που θα γίνει πατέρας δεν κρύβονται.

Η Αρετή μόλις μπηκε στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, ενώ ένα παιδάκι και ήταν κάτι που και οι δύο επιθυμούσαν

στη ζωή τους. Το φύλο του μωρού δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αν και ο Σάββας δηλώνει πως έχει αδυναμία στi

“Η Αρετή μπήκε στον 5ο τώρα. Είμαστε καλά. Έχει καλή εγκυμοσύνη και τον Δεκέμβρη προς Γενάρη έρχεται. Το φύλο του μωρού δεν το ξέρουμε ακόμα. Μόλις το μάθω θα το μάθετε, δεν κρύβονται αυτά. Ιδανικά θα ήθελα κορίτσι, έχω μια ιδιαίτερη σχέση με τις γυναίκες, καταλαβαίνεις… Νομίζω η μάνα του θα είναι πιο αυστηρή. Θα είμαι ο μπαμπάς που θα του κάνει όλα τα χατίρια, που το αφήνει ελεύθερο και λέει “μη του φωνάζεις του παιδιού”, νομιζω όλοι οι πατεράδες έτσι είμαστε.”, ανέφερε ο παρουσιαστής που αποκάλυψε και πως έμαθαν για την εγκυμοσύνη:

“Δεν έγινε καμία ιδιαίτερη ανακοίνωση. Ήμασταν στη διαδικασία, προσπαθούσαμε καιρό και το τσεκάραμε και… Εγώ το είδα πρώτος το τεστ, οπότε εγώ το ανακοίνωσα στην Αρετή.”

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Καινούργιου: Πρώτη φορά χωρίς make up και φίλτρα!

Ο μικρός… “Superman” της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη μόλις ξεκίνησε να πετάει!

Ξέσπασε η Στέλλα Μιζεράκη: «Έχω μάθει να θέτω όρια στην ζωή μου και…»

Keywords
Τυχαία Θέματα