Σίλας Σεραφείμ: Το μήνυμα του ηθοποιού μετά τη χειρουργική επέμβαση

Στο χειρουργείο βρέθηκε πριν λίγες ώρες ο Σίλας Σεραφείμ ο οποίος αντιμετώπισε με χιούμορ την όλη διαδικασία. Ο γνωστός stand up comedian, υποβλήθηκε σε εγχείρηση ρινικού διαφράγματος για να λύσει μια και καλή κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε με την αναπνοή του. Πριν το χειρουργείο ο ίδιος ανάρτησε φωτογραφίες του με τη νοσοκομειακή ρόμπα και διακωμώδησε την εμφάνιση του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυθορμητη

σελφι απο γωνια γιορσελφι.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη silas serafim (@silaserafim) στις 11 Απρ, 2019 στις 9:39 πμ PDT

Ενώ μετά το τέλος του χειρουργείου, ο Σίλας Σεραφείμ περιέγραψε με τον δικό του ευφάνταστο τρόπο πώς αντιμετώπισε αυτή την κατάσταση και ευχαρίστησε τους followers τους για τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

«Σύντροφοι, ο αγώνας ήταν άνισος αν κι οι γιατροί υπεράνθρωποι. Δε θέλω να περιαυτολογήσω αλλά λύγισα μόνο, όταν η νοσηλεύτρια έβγαλε τον λευκοπλάστη, απ’ το τριχωτό μου χέρι. Κατέρρευσα στο άκουσμα των 20 ημερών αποχής απ’ την προπόνηση. Τέλος πάντων, η διόρθωση ρινικού διαφράγματος, πέτυχε.
Σας ευχαριστώ όλους!», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Συντροφοι, ο αγωνας ηταν ανισος αν κι οι γιατροι υπερανθρωποι. Δε θελω να περιαυτολογησω αλλα λυγισα μονο, οταν η νοσηλευτρια εβγαλε τον λευκοπλαστη, απ το τριχωτο μου χερι. Κατερρευσα στο ακουσμα των 20 ημερων αποχης απ την προπονηση. Τελος παντων, η διορθωση ρινικου διαφραγματος, πετυχε. Σας ευχαριστω ολους!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη silas serafim (@silaserafim) στις 11 Απρ, 2019 στις 12:02 μμ PDT

Διαβάστε ακόμα: Survivor: Φαρμακερή ατάκα από την Sabriye για Βασάλο και Βαλαβάνη!

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Δείτε το δωμάτιο που ετοίμασαν στο γιο τους! Τι αποκάλυψαν για το όνομα του;

Keywords
Τυχαία Θέματα