Συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη δηλώνει: «Μου έμαθε να μην πιστεύω ό,τι διαβάζω για την ίδια»

Ένα από τα νέα πρόσωπα που είδαμε φέτος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ”έκλεψε” τις εντυπώσεις είναι ο σέφ της Γιώργος Παπακώστας. Ο αυθορμητισμός του, ο τρόπος που αντιμετώπιζε από την αρχή της σεζόν την ωραία Ελένη, η αναβολή προγραμματισμένης εμφάνισης στην εκπομπή εξαιτίας κάποιου ταξιδιού του, ήταν μόνο μερικά από αυτά που προκάλεσαν ντόρο. Ο Γιώργος Παπακώστας φαίνεται πως πέρα από το κοινό έχει κερδίσει και την ξανθιά παρουσιάστρια που, όπως όλα δείχνουν on air,

έχει μια μικρή αδυναμία στον ”ατίθασο” Γιώργο.

Ο ίδιος μιλησε στο Glow για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Όταν ρωτήθηκε για τα τρία πράγματα που του έδωσε η συνεργασία τους, εκείνος σημείωσε: «Να είμαι τυπικός στη δουλειά που αναλαμβάνω. Ν’ ακούω τι θέλουν οι γύρω μου από μένα, αντί να τους δίνω αυτό που εγώ νομίζω. Να μην πιστεύω ό,τι διαβάζω για την Ελένη. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος και φοβερή επαγγελματίας».

Στη συνέχεια μιλώντας για την επιχείρηση του πατέρα του που έχει αναλάβει ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Ο πατέρας μου έχει πετύχει πολλά. Έχει ζήσει κακουχίες, έχει κάνει επιτυχίες, περιουσία από το μηδέν κι επίσης, έφτιαξε μια δεμένη οικογένεια -με τη βοήθεια της superwoman μαμάς. Πιστεύω πως είμαι άξιος γιος, γιατί μεγάλωσα σωστά και τώρα είμαι σε καλό δρόμο να γίνω και άξιος επαγγελματικά».

Διαβάστε ακόμα:

Kylie Jenner: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά γιατί ονόμασε την κόρη της Stormi!

Keywords
Τυχαία Θέματα