Τα τρία γιορτινά nail looks που μπορείτε να υιοθετήσετε το weekend που έρχεται

Οι γιορτές είναι πλέον πολύ κοντά κι εσείς έχετε ήδη ξεκινήσει τις αγορές. Ναι οι λάμψεις είναι στην κουφή της λίστα σας με το shimmer και το glitter πρώτα και καλύτερα. Το Instagram έχει τις καλύτερες ιδέες αφού τα it girls και οι celebrities γίνονται πηγή έμπνευσης με  τα looks τους στις επίσημες εμφανίσεις τους.

Το μανικιούρ φυσικά είναι μια λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξετε αφού μπορεί να κάνει τη διαφορά. Φυσικά και θα είναι super

λαμπερά τα νύχια σας με σχέδια βερνίκια που θα σας προτείνουμε εμείς.

Επιλέξαμε τα τρία ωραιότερα. Εσείς δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε μέχρι τις γιορτές. Μπορείτε να κάνετε μία πρόβα ξεκινώντας από σήμερα κιόλας.

Κλασικό και sparkling. Ένα βερνίκι με shimmer θα σας σώσει τις φετινές γιορτές. Το απλώνετε σε όλη την επιφάνεια του νυχιού. Για να δείχνει τέλειο το συγκεκριμένο μανικιούρ θα πρέπει να περιποιηθείτε τα νύχια σας και κυρίως τη γύρω περιοχή που πρέπει να είναι άψογη. Επίσης, μην ξεχάσετε τη βάση αλλά και το gossy top coat που θα χαρίσει έξτρα λάμψη.

Πινελιές με χρυσό και ασημί. Είναι chic και minimal αλλά δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο. Η βάση μένει διάφανη αλλά λαμπερή. Με ένα χρυσό βερνίκι δημιουργείτε δύο μεγάλες σταγόνες και με το ασημένιο μια μικρότερη. Ταιριάζει σε όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών και είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας και looks.

Το look που οι nail artists ονομάζουν “Classic Christmas Lights” είναι ένα από τα ωραιότερα της φετινής σεζόν. Η βάση μένει και πάλι διάφανη και γυαλιστερή. Στη συνέχεια δημιουργείτε μια κάθετη γραμμή χρησιμοποιώντας διαφορετική απόχρωση σε κάθε νύχι. Προσοχή: Όλα τα βερνίκια νυχιών πρέπει να περιέχουν shimmer, εκεί κρύβεται όλο το μυστικό. Ασημένιο, μπλε, χρυσό, κόκκινο, μπλε και πράσινο. Αν θέλετε το αποτέλεσμα να δείξει ακόμη ωραιότερο απλώστε μετά το base coat ένα βερνίκι σε nude απόχρωση.

Διαβάστε ακόμη:

Οι celebrities αγαπούν τα έντονα χρώματα στο μακιγιάζ κι εμείς σας έχουμε τα ωραιότερα looks που θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα συνηθισμένα

Δείτε τι πρέπει να κάνετε αν εξαφανίζεται το μολύβι ματιών λίγη ώρα μετά την εφαρμογή

Keywords
Τυχαία Θέματα