Τιμολέων Διαμαντής: Κατακεραυνώνει τους παίκτες του φετινού Masterchef!

Ο νικητής του περσινού MasterChef πριν λίγο καιρό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για το Silver Award βρέθηκε ξανά στον διαγωνισμό μαγειρικής για να δώσει κι εκείνος τα φώτα του σε έναν από τους παίκτες και να συνεργαστούν με σκοπό τη νίκη του επάθλου. Συγκεκριμένα ο Τιμολέων Διαμαντής συνεργάστηκε με την επίσης Βολιώτισσα και παλιά του φίλη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη που ήδη από τις οντισιόν είχε δηλώσει πως θα είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, ωστόσο δεν κατάφερε η συνεργασία τους να

βγάλει νικήτρια τη Σπυριδούλα.

Συνέντευξη του ο Τιμολέων Διαμαντής στο περιοδικό “TV έθνος” και τη Φωφώ Μπόνιου “καρφώνει” τους φετινούς διαγωνιζόμενους, ακόμα και τη φίλη του Σπυριδούλα, πως υστερούν σε δημιουργικότητα, ενώ δεν βλέπει και τη θέληση που είχε ο ίδιος και οι άλλοτε συμπαίκτες του.

“Δεν είδα τόσο πολύ τη θέληση που είχαμε εμείς πέρυσι, δεν είδα τη φλόγα. Υστερούν σε δημιουργικότητα και αυτό είναι το ζητούμενο του διαγωνισμού. Ο Μανώλης είναι πολύ καλός μάγειρας, αλλά και ο Χρήστος είναι πολύ δυνατός. Ας κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο. Με τη Σπυριδούλα συνεργαστήκαμε άψογα, ωστόσο, παρότι είναι πολύ εργατική, υστερεί σε δημιουργικότητα”, ανέφερε συγκεκριμένα ο Τιμολέων, ο οποίος σχολιάζει ακόμα και τους κριτές, λέγοντας: “Οι κριτές έχουν δέσει μεταξύ τους, έχουν περισσότερο χιούμορ. Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι με ήθος και όποτε τους ζητάμε είναι παρόντες, είναι δίπλα μας”.

“Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Παντελή για να με χαλαρώνει. Θα χρειαζόταν σε μια κουζίνα, γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει καταλάβει το νόημα της ζωής”, είπε μεταξύ άλλων ο Τιμολέων Διαμαντής.

Διαβάστε ακόμα: Masterchef: Ο Σταμάτης Κωβαίος εξομολογείται και ξεσπά για την… “κλίκα”: “Όταν έμαθα τι εικόνα έχω έξω…”

Ο πατέρας του Γιάννη Μακρή “σπάει” τη σιωπή του – Τι λέει για τη σύλληψη του φερόμενου ως δολοφόνου του γιου του;

“Έφερνε βαρέως η μάνα μου το ότι δεν παντρεύτηκα…το νυφικό είναι ακόμα ό,τι σιχαίνομαι”

Keywords
Τυχαία Θέματα