Το χτένισμα της Meghan Markle που πρέπει να αντιγράψεις με την πρώτη ευκαιρία

Τα νέα για την Meghan Markle ταξίδεψαν από άκρη σ’ άκρη του κόσμου σε μερικά μόλις λεπτά. Και φυσικά μιλάμε για την εγκυμοσύνη της. Αν μέχρι τώρα καθημερινά μαθαίναμε κάθε λεπτομέρεια της ζωής της με τον πρίγκιπα Harry φανταστείτε τι έχει να γίνει μέχρι να γεννήσει.

Κάθε της εμφάνιση περνά από το μικροσκόπιο και το look της τόσο στο μακιγιάζ όσο και στα μαλλιά αντιγράφεται από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Έχουμε μάθει τα πάντα

από τον make up artist που επιμελήθηκε το μακιγιάζ στο γάμο της, τα αγαπημένα της προϊόντα περιποίησης προσώπου και φυσικά ασχολούμαστε με το hair look αφού είναι πάντα περιποιημένο και κομψό.

Η τελευταία της εμφάνιση, όπως ήταν φυσικό, σχολιάστηκε θετικά, άλλωστε είναι η νέα αγάπη του Βρετανικού λαού. Είναι γνωστό ότι η Meghan έχει αδυναμία στα πιασμένα μαλλιά, ειδικά όταν πρόκειται για δημόσιες εμφανίσεις. Δεν θέλει να πέφτουν στο πρόσωπο της και να χρειάζεται να τα συμμαζεύει κάθε φορά που την ενοχλούν. Δεν είναι και πρακτικό άλλωστε κάτι τέτοιο.

Τον τελευταίο καιρό δείχνει να αγαπά ιδιαίτερα τους χαλαρούς, χαμηλούς κότσους καθώς και χτενίσματα που θυμίζουν εκείνο που είχε στον γάμο της. Παρ’ όλα αυτά στο συγκεκριμένο ο haisrtylist έπιασε τα μαλλιά της σε ένα υπέροχο half-up do με δύο κυματιστές τούφες να ακουμπούν απαλά στο πρόσωπο της.

Απλό και όμορφο χτένισμα που κολακεύει το σχήμα του προσώπου της. Λέγεται βέβαια ότι τα διαφορετικά hair looks μπορεί να είναι ένα έξυπνο τρικ ώστε να αποσπάσει την προσοχή από τις μικρές αλλαγές στο σώμα της! Είναι ακριβώς το ίδιο που έκανε και η Kate Middleton η οποία άλλαζε πολύ συχνά τα μαλλιά της έτσι ώστε να μην δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε άλλα σημεία του σώματος της και φυσικά στην κοιλιά της η οποία φούσκωνε. Το επανέλαβε διακριτικά και στις τρεις εγκυμοσύνες της!

Τι τραβάνε και οι Δούκισσες!

Διαβάστε ακόμη:

Το μανικιούρ της ημέρας είναι ότι πιο χαριτωμένο έχετε δει μέχρι τώρα

H Cara Delevingne δεν αγαπά τα φρύδια της όσο εμείς

Keywords
Τυχαία Θέματα