Το κόλπο που θα πάει τα smokey eyes σας σε άλλο επίπεδο

Ένα smokey μακιγιάζ είναι πάντα ωραίο γιατί δίνει μυστήριο στο βλέμμα, κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και μας απαλλάσσει και από την ανάγκη να φορέσουμε έντονο χρώμα στα χείλη, σε περίπτωση που δεν θέλουμε.

Το μόνο λάθος που κάνουμε συχνά όταν δημιουργούμε ένα τέτοιο look όμως είναι ότι επιλέγουμε να απλώσουμε απλά μία σκιά (συνήθως σκούρα) και στη συνέχεια να ακολουθήσει το eyeliner και η μάσκαρα, με αποτέλεσμα πολλές φορές τα μάτια

μας να δείχνουν μικρότερα και το περίγραμμα κάπως αυστηρό.

Η λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην προκειμένη δεν είναι άλλη από μία συμπληρωματική απόχρωση που μπορούμε να εφαρμόζουμε στην κόγχη του ματιού, ώστε να δώσουμε βάθος και να φαίνεται σα να “σβήνει” πιο ομαλά η σκούρα σκιά μας.

Συνήθως για αυτή τη δουλειά καλό είναι να επιλέγουμε μία σκιά σε copper απόχρωση, να έχει δηλαδή λίγο χάλκινο/κοκκινωπό τόνο, ο οποίος θα δέσει τόσο με το χρώμα του δέρματός μας όσο και με τη σκούρα σκιά μιας και με το κατάλληλο blending, θα φαίνεται σα συνέχειά της. Μην την ξεχνάτε λοιπόν γιατί είναι πραγματικά το στοιχείο που μπορεί να απογειώσει το βλέμμα σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα