Dave Mustaine:Ο τραγουδιστής των Megadeth πάσχει από καρκίνο στο λαιμό

21:46 17/6/2019 - Πηγή: People

Άσχημα είναι τα νέα για τον Dave Mustaine, τον frontman και ιδρυτή των MEGADETH.

Μέσω μιας ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γνωστός μουσικός, αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο ο οποίος έχει προσβάλλει της φωνητικές του χορδές.

Ο Dave έγραψε: «Έχω διαγνωστεί με καρκίνο του λαιμού. Είναι σαφώς κάτι που πρέπει να σεβαστώ και να αντιμετωπίσω – αλλά έχω αντιμετωπίσει κι άλλα εμπόδια πριν. Συνεργάζομαι στενά με τους γιατρούς μου και καταστρώσαμε ένα σχέδιο θεραπείας, το οποίο θεωρούν ότι έχει

ποσοστό επιτυχίας 90%. Η θεραπεία έχει ήδη αρχείσει

Δυστυχώς, αυτό απαιτεί να ακυρώσουμε τις περισσότερες εμφανίσεις που είχαμε προγραμματίσει για φέτος. Το 2019 Megacruise θα συμβούν κάποια από τα live,για το ανανεωμένο πρόγραμμά μας θα βρείτε πληροφορίες στο megadeth.com. Οι Megadeth θα επιστρέψουν στην δράση σύντομα.

Εν τω μεταξύ, ο Kiko, ο David, ο Dirk και εγώ είμαστε στο στούντιο, εργαζόμαστε για την παραγωγή του νέου μας δίσκου με τίτλο Dystopia – τον οποίο δεν βλέπω την ώρα να κυκλοφορήσει και να τον ακούσετε όλοι.

Είμαι τόσο ευγνώμων για όλη μου την ομάδα – την οικογένεια, τους γιατρούς, τα μέλη της μπάντας, τους εκπαιδευτές και όλους εσάς» έγραψε χαρακτηριστικά ο 57χρονος μουσικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα