O Lewis Hamilton προέτρεψε τους θαυμαστές του να στραφούν στον βιγκανισμό

11:22 16/10/2019 - Πηγή: People

Το ότι ο Lewis Hamilton έχει στραφεί στον βιγκανισμό είναι γνωστό εδώ και δυο χρόνια όπως γνωστές είναι και οι οικολογικές του ευαισθησίες.

Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι ο πιλότος της Formula 1 νοιξε και το πρώτο εστιατόριο με πιάτα αποκλειστικά για όσους ακολουθούν τη διατροφή αυτή.

Τώρα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής μέσα από μερικά instastories

θέλησε να εκφράσει την ανησυχία του για το που μπορεί να οδηγηθεί οι ανθρώπινη φυλή αν οι άνθρωποι συνεχίσουν να τρώνε κρέας.

Είμαι λυπημένος από τη σκέψη του πού πηγαίνει αυτός ο κόσμος», έγραψε ο Χάμιλτον σε ένα Instagram story που όμως αργότερα διέγραψε.

Ο 32χρονος πιλότος της f1, Lewis Hamilton, επέστρεψε με νέα stories που έγραψε «Γίνετε Vegan, είναι ο μόνος τρόπος για να σώσουμε πραγματικά τον πλανήτη μας. Ειλικρινά αισθάνομαι παραίτηση από τα πάντα. Γιατί να ασχοληθούμε όταν ο κόσμος είναι ένα τέτοιο χάος και οι άνθρωποι δεν φαίνεται να νοιάζονται, θα κρατηθώ μακριά για να μαζέψω τις δικές μου σκέψεις. Σας ευχαριστώ όλους εσάς που ασχολείστε με τον κόσμο».   Λίγες ώρες μετά, τα Instagram stories είχαν διαγραφεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα