Κακούλης! Έκανε στάχτη 1 εκ. δολάρια μόνο και μόνο για να μην τα αφήσει στην πρώην σύζυγό του μετά το διαζύγιο

16:58 7/2/2020 - Πηγή: People

Καναδός επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι έβαλε φωτιά και έκαψε 1 εκ. δολάρια,  δηλαδή την κοινή περιουσία τους με την πρώην σύζυγό του, μόνο και μόνο για να μην της τα πληρώσει διατροφή.

Ο λόγος για τον 55χρονο Bruce McConville, από την Οτάβα, ο οποίος μπροστά στον έκπληκτο δικαστικό  διαζυγίων της πολιτείας, παραδέχθηκε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα να προχωρήσει σε 25 αναλήψεις συνολικά, προκειμένου να εκταμιεύσει το ποσό.

Κατόπιν αυτού, έβαλε δύο φωτιές και διαδοχικά έκαψε 743.000 δολάρια την πρώτη και 296.000 τη δεύτερη. Ας

σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος είχε θέσει και υποψηφιότητα για δήμαρχος της Οτάβα το 2018, έτσι για να ξέρουμε τι κατά καιρούς ψηφίζει ο κόσμος ανά τον πλανήτη σε δημοτικές και εθνικές εκλογές.

Όπως είπε, δεν θεωρεί εαυτόν υλιστή και αυτό που έκανε δεν εντάσσεται στον τρόπο συμπεριφοράς που τον διέπει, αλλά…

«Δεν είμαι υλιστής. Με λίγα χρήματα μπορείς να περάσεις ένα μεγάλο διάστημα της ζωής σου. Εγώ υπήρξα πάντα ολιγαρκής. Έτσι διατήρησα για 31 χρόνια την επιχείρησή μου», δήλωσε στο δικαστήριο.

Και φυσικά, όλο αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ανέκδοτο από τα λίγα, αν ο δικαστής δεν του έλεγε κατάμουτρα ότι δεν πιστεύει λέξη απ’ όσα λέει κι αν στη μέση δεν υπήρχαν παιδιά, που κατά το δικαστήριο πάντα, υπονομεύεται το συμφέρον τους.

Με το δικαστήριο να μην πιστεύει λέξη και με την επιβολή ποινή κράτησης 30 ημερών, ο επιχειρηματίας ίσως θυμηθεί τι πραγματικά έκανε με τόσα χρήματα, τα οποία απλώς -όπως είναι απολύτως προφανές- δεν είχε κανένα σκοπό να τα μοιραστεί με την πρώην σύζυγο του και με τα παιδιά τους..!

Επίσης, μέχρι να θυμηθεί τι ακριβώς έκανε με τα χρήματα, υποχρεούται να καταβάλει στη σύζυγό του περί τα 2000 δολάρια την ημέρα και μέχρι να της αποκαλύψει την πραγματική του περιουσία, προς όφελος των ανήλικων τέκνων τους.

Με στοιχεία από People.com 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακούλης Έκανε,kakoulis ekane