Ρεσιτάλ από τον Γιώργο Τσελίκα – Ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ έγινε μούσκεμα on air και σκαρφάλωσε στο αμάξι του

19:48 8/11/2019 - Πηγή: People

Τείνει να γίνει ένας θρύλος του ρεπορτάζ πόλης.  Ο Γιώργος Τσελίκας μας έχει χαρίσει αρκετά στιγμιότυπα της χάρης και του ταλέντου του κατά τα ρεπορτάζ του για την εκπομπή Σήμερα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΣΚΑΪ. Τις περισσότερες φορές μας απασχολεί με τις συζητήσεις του με το γυναικείο φύλο και δη τις ωραίες εκπροσώπους του.

Τον έχουμε δει σε παραλία να πιάνει κουβέντα με κυρία, στη Μιχαλακοπούλου με δυο κοπέλες που γυρνούσαν από νυχτερινό κέντρο, τον έχουμε δει να κάνει ρεπορτάζ για τον Joker και να θεωρεί πως

η ταινία «Ενήλικοι στην Αίθουσα» είναι ένδειξη ηλικίας για τις ταινίες στο σινεμά.

Αυτή τη φορά ο Γιώργος Τσελίκας μπήκε στα δύσκολα, αφού έπρεπε να καλύψει τις ζημιές που έγιναν από τις έντονες βροχοπτώσεις. Έτσι, πήγε από το ξημέρωμα της Παρασκευής σε μια υπόγεια διάβαση και στήθηκε μπροστά από έναν δρόμο που είχε καλυφθεί από νερό, το οποίο έβγαινε από ένα χαλασμένο φρεάτιο.

Σε κάθε όχημα που περνούσε, έκανε νόημα να κατεβάσουν ταχύτητα. Ένα αμάξι όμως δεν τον πρόσεξε και πετάχτηκε νερό καθώς περνούσε από μπροστά του. Το νερό έπεσε πάνω του από τη μέση και κάτω και τον έβρεξε. Ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ έκανε μια κίνηση ενόχλησης και φώναξε «Πιο σιγά μωρέ…Αφού τους έχω πει να κάνουν πιο σιγά».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος πήγε στο αυτοκίνητό του και προσπάθησε να ανέβει πάνω για να συνεχίσει από κει.


Keywords
Τυχαία Θέματα