Αποδόμησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δένδιας με ένα... βιβλίο!

Σε πλήρη αποδόμηση της ρεφορμιστικής προπαγάνδας που προσπάθησε να ταυτίσει τη δολοφονία Φύσσα με εκείνη του Γρηγόρη Λαμπράκη , προέβη από τη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Δένδιας παρουσιάζοντας το ιστορικό «Ζ» του Βασίλη Βασιλικού, Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Λέσχη Αστυνομικών της συμπρωτεύουσας ,με τη συμμετοχή του συγγραφέα, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης αναφέρθηκε στον «Αρχηγόσαυρο» ( ο κουμανταδόρος της

συνωμοσίας κατά τον Βασιλικό) ο οποίος είχε πει : « Δεν είμαστε στα πράγματα. Τώρα , μας κυβερνάνε κάτι πουλημένοι… Και ο Χίτλερ έτσι την πάτησε».

Τρεις μήνες μετά τη δολοφονία Λαμπράκη ο Καραμανλής αποχώρησε από την Ελλάδα αγανακτισμένος για την πολεμική που δεχόταν από το παλάτι και το διαρκώς τροφοδοτούμενο παρακράτος. Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ιστορική τοποθέτηση έχει κάνει και το ΚΚΕ, δια της Αλ. Παπαρήγα το περασμένο καλοκαίρι στη Βουλή , βγάζοντας για τα καλά τη φιλελεύθερη παράταξη από το κάδρο των παρακρατικών μηχανισμών. «Η Ελληνική Αστυνομία, απέναντι στην επανεμφάνιση του ναζιστικού φαινομένου στην ελληνική κοινωνία, έχει δώσει δείγματα γραφής και ασφαλή απάντηση. Η Ελληνική Αστυνομία είναι που αντιμετώπισε το ναζιστικό φαινόμενο με τη πολιτική έκφανσή του, τη Χρυσή Αυγή. Και θέλω να πω ότι εγώ είμαι περήφανος για τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και ότι ο Έλληνας αστυνομικός είναι το κράνος και η ασπίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Δένδιας κάνοντας παράλληλα συγκινητική αναφορά στον πρόσφατο χαμό του Ηλία Κωστένη που έπεσε νεκρός από τα πυρά κακοποιών.

ΔΓ

Keywords
Τυχαία Θέματα