Hiromi Rollin: Ρίχνει “βόμβα” για τον Alain Delon και ξεσπά για τα παιδιά του

13:24 13/9/2024 - Πηγή: InStyle

Η Hiromi Rollin,, η τελευταία σύντροφος του Alain Delon, μίλησε για τον θάνατο του ειδώλου του κινηματογράφου σε μια νέα έκδοση του Envoyé spécial, που μεταδόθηκε από το France 2. Ήταν επίσης μια ευκαιρία για τη Rollin να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς της με τα τρία παιδιά του.

«Τι ακριβώς απαντάτε στα παιδιά που λένε ότι η Hiromi Rollin δεν ήταν καθόλου σύντροφος του Alain Delon,

αλλά μια κυρία εν αναμονή;» ρώτησε η δημοσιογράφος του France 2. «Ακόμη αναρωτιέμαι… Γιατί ήξεραν πολύ καλά ότι ήμασταν ζευγάρι», τόνισε η Hiromi Rollin.

Τις πρώτες ημέρες, πάντως, εκείνη και ο ηθοποιός κρατούσαν χαμηλούς τόνους, προκειμένου να προστατεύσουν τα παιδιά του ηθοποιού. «Όταν μετακόμισα στο Doouchy το 2006, δεν λέγαμε πολλά πράγματα ότι είμαστε μαζί, για να μην τα σοκάρουμε πολύ, γιατί ήταν πολύ μικρά. Στην αρχή, όταν ήρθαν τα παιδιά, πήγα κάπου αλλού», θυμάται. «Όσο περνούσε ο καιρός, καταλάβαιναν γιατί έβλεπαν ότι κοιμόμασταν στο ίδιο κρεβάτι, φιλιόμασταν στο στόμα και όλα αυτά. Κάποια στιγμή, δεν κρυβόμασταν πια», περιγράφει λεπτομερώς, προσθέτοντας ότι ο Alain-Fabien και η Anouchka “τα πέρασαν όλα αυτά”.

Près d’un mois après le décès d’Alain Delon, Hiromi Rollin s’exprime pour la toute première fois à la tv dans #EnvoyéSpécial.

Mise à l’écart par les enfants de la star, elle dit pourtant avoir partagé la vie de l’acteur.

L’interview avec d’@EliseLucet jeudi sur France 2 pic.twitter.com/VsAcjTVBTk

— Envoyé spécial (@EnvoyeSpecial) September 11, 2024 Η βόμβα για τον Alain Delon

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η γυναίκα που έγινε στόχος μήνυσης για «παρενόχληση», «σκόπιμη βία κατά ευάλωτου προσώπου», «κατάχρηση αδυναμίας» και «διάπραξη πράξης κακοποίησης κατοικίδιου ζώου» από τα παιδιά του Alain Delon, περιέγραψε τη σχέση της με τον μύθο του κινηματογράφου ως «μια φουρτουνιασμένη θάλασσα με καταιγίδες συνεχώς».

Η Hiromi Rollin πρόσθεσε: «Ήταν ένας θυμωμένος και βίαιος άνθρωπος. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά σας λέω ότι δεν ήταν πάντα εύκολο…». Για να στηρίξει τα λόγια της, απεικόνισε το είδος της εξουσίας που θα ασκούσε πάνω της ο αείμνηστος σύντροφός της με ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: «Παράτησα τα χόμπι μου, παράτησα τους φίλους μου και αναγκάστηκα να εγκαταλείψω ακόμη και την οικογένειά μου, επειδή δεν άντεχε να πηγαίνω στην Ιαπωνία. Με ανάγκασε να χάσω τον θάνατο της αδελφής μου και των γονιών μου γιατί με εκβίαζε. Μου έλεγε: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το να πας στην Ιαπωνία, αλλά αν πας εκεί, δεν υπάρχει λόγος να γυρίσεις στο Douchy». Πριν προσθέσει: «Τόλμησα να πάω στην Ιαπωνία δύο φορές για να δω τον πατέρα μου και με πέταξε έξω όταν επέστρεψα, και τις δύο φορές».

Keywords
Τυχαία Θέματα