Η Blake Lively φόρεσε το brat trend με τον πιο demure τρόπο – Και μας άφησε άφωνες!

Η Blake Lively ξέρει καλά πώς να κλέβει τις εντυπώσεις και να μας δίνει στιλιστική έμπνευση με κάθε της εμφάνιση. Αυτή τη φορά, το αγαπημένο μας Gossip Girl αποφάσισε να κάνει τη Νέα Υόρκη να μιλάει για εκείνη, αναμειγνύοντας το glam με μια γερή δόση από το ατίθασο στιλ της «brat» αισθητικής. Από το πρωινό street style

μέχρι την πιο αποκαλυπτική βραδινή εμφάνιση, η Blake απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί είναι style icon. Πώς κατάφερε άραγε να ισορροπήσει ανάμεσα στο εναλλακτικό στιλ της μίας τάσης και το «σεμνότυφο» της άλλης;

BRAT X Demure

Η Blake μας έκανε να σταματήσουμε και να χαζέψουμε το ντύσιμό της στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Η πρωταγωνίστρια του It Ends With Us επέλεξε ένα midi-length δαντελένιο φόρεμα σε λαχανί απόχρωση με αποκαλυπτικά πλαϊνά ανοίγματα που έφταναν μέχρι τη μέση. Το φόρεμα είχε ιδιαίτερες διαφάνειες στο τελείωμα και απέπνεε μια εντυπωσιακή αλλά ταυτόχρονα δυναμική ενέργεια.

Συνδύασε αυτό το eye-catching κομμάτι με ένα πράσινο της ελιάς V-neck ζακετάκι που φορούσε χαλαρά, μετατρέποντας το φόρεμα σε ένα πιο καθημερινό, φθινοπωρινό outfit. Έχοντας αφήσει τα μανίκια γυρισμένα και μερικά κουμπιά ανοιχτά, η Blake έκανε το casual να δείχνει τόσο effortless chic όσο μόνο εκείνη ξέρει.

Αλλά, ας μη σταθούμε μόνο στο φόρεμα. Οι μπότες ήταν αυτές που έδωσαν το αναπάντεχο twist στην εμφάνιση. Ο λόγος για τα suede στιλέτο μποτάκια σε σκούρα πράσινη απόχρωση του Christian Louboutin. Αυτά τα statement παπούτσια, με τις σειρές από μικροσκοπικά μαργαριτάρια, πρόσθεσαν έναν αέρα πολυτέλειας στο look της. Το όλο σύνολο συμπλήρωσε με ένα μαύρο και χρυσό καπιτονέ τσαντάκι Chanel και chunky χρυσά κοσμήματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NYC blogger from | USA traveling (@girlfromjerseycity)

Η Brat αισθητική: Ατίθαση και fun

Η τάση αυτή πηγάζει από μια πιο ατίθαση και σπασμωδικά νεανική προσέγγιση στη μόδα. Έχει ως βάση της το vibe των 2000s, όπου το υπερβολικό styling με funky αξεσουάρ και έντονες υφές ήταν must. Αυτή η τάση, που επιστρέφει δυναμικά, αναδεικνύει έναν παιχνιδιάρικο, επαναστατικό χαρακτήρα, με τολμηρά κομμάτια που προκαλούν.

Το φόρεμα με τα side boob cutouts και οι μπότες της Blake που θύμιζαν λιγάκι… μάγισσα φώναζαν “brat”. Το σύνολο της ισορροπούσε ανάμεσα στο fun και το σέξι. Η ηθοποιός φλέρταρε με την ατίθαση πλευρά της μόδας και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που το look της ξεχώρισε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively Brasil • Fanpage (@blakelivelybrazil)

Το Demure twist: Όταν η κομψότητα συναντά τη θηλυκότητα

Παρόλο που το outfit της Blake είχε σέξι λεπτομέρειες, εκείνη διατήρησε μια διακριτική, θηλυκή γοητεία, που ταίριαξε άψογα με το brat στοιχείο. Το να φορέσεις ένα τόσο αποκαλυπτικό φόρεμα και να το κάνεις να φαίνεται ταυτόχρονα «ήσυχο» και κομψό, δεν είναι εύκολο. Αλλά η Blake πέτυχε ακριβώς αυτό με την προσθήκη της ζακέτας και το μακιγιάζ της.

Το cardigan έφερε ένα demure στοιχείο στο σύνολο, χαρίζοντας μια cozy αίσθηση που ισορρόπησε τις πιο τολμηρές λεπτομέρειες του φορέματος. Το soft glam μακιγιάζ της με τα μπρονζέ ζυγωματικά και το ροδακινί κραγιόν πρόσθεσε μια δόση φθινοπωρινής ζεστασιάς. Ενώ τα χρυσά αξεσουάρ την έκαναν να λάμπει με έναν πολυτελή αλλά ήπιο τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively Brasil • Fanpage (@blakelivelybrazil)

Keywords
Τυχαία Θέματα