Τα 3 ζώδια που δεν ανέχονται την έλλειψη σεβασμού

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ήπιοι, άνετοι, ισορροπημένοι, καλοπροαίρετοι και δεν βλέπουν το όφελος στο να κρατούν κακίες ή να είναι εριστικοί. Ωστόσο υπάρχει ένας άλλος τύπος ανθρώπου που αισθάνεται ότι αν κάποιος δεν τον σεβαστεί έστω και μία φορά και δεν ανταποδώσει, είναι μια ανοιχτή πρόκληση, που διαρκεί για πάντα.

Ίσως αισθάνονται έτσι λόγω υπερηφάνειας, ίσως είναι λίγο ανασφαλείς, ή ίσως είναι ένα μείγμα και των δύο. Αυτά είναι τα τρία ζώδια που πρέπει πάντα να σέβεστε. Πάντα

όμως. Ένα χτύπημα και αμέσως μπαίνετε στη “μαύρη λίστα”.

Σκορπιός

Ο κύριος λόγος, που μόνο ένας αφελής δεν θα σεβόταν έναν Σκορπιό, είναι επειδή είναι εκδικητικοί. Δεν είναι οι πιο γρήγοροι στο θυμό -αυτό θα ήταν ο Κριός, αλλά σίγουρα είναι οι πιο αργοί στο να συγχωρούν. Έχουν ένα σκληρό εξωτερικό σκελετό που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τα μυώδη σπλάχνα τους. Σκοτεινοί, έντονοι και μυστηριώδεις, λόγω του έμφυτου φόβου τους να μη θεωρηθούν αδύναμοι ή ευάλωτοι, αντιδρούν πιο έντονα σε πράξεις προδοσίας. Κρατούν κακίες για μια ολόκληρη ζωή. Θα βράσουν και θα βράσουν και θα μαριναριστούν στην πικρία, καθώς αργά και μεθοδικά σχεδιάζουν τον αφανισμό σας. Δεν θέλετε να δείτε την κακή πλευρά του Σκορπιού. Να είστε ευγενικοί μαζί τους, αν δεν θέλετε να σας τσιμπήσουν.

Credit: 123RFΛέων

Οι Λέοντες δεν θα ανεχτούν ποτέ, μα ποτέ την ασέβεια που οφείλεται στην υπερηφάνειά τους . Είναι ένα ζώδιο της Φωτιάς που κυβερνάται από τον Ήλιο και αντιπροσωπεύεται από το Λιοντάρι. Εννοώ, πόσο πιο προφανές μπορούν να το κάνουν; Είναι μια περήφανη ράτσα που έχει αυτοπεποίθηση, είναι βασιλική, επιβλητική, ακόμα και λίγο αυταρχική. Δεν τους αρέσει να αισθάνονται ότι τους προκαλείτε. Οποιαδήποτε προσβολή της αξιοπρέπειάς τους, οποιαδήποτε απειλή στον εγωισμό τους, θα αντιμετωπιστεί με μαζικά αντίποινα. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι αυτό που κάνατε ή είπατε ήταν ένα ασήμαντο αστείο, εκείνοι θα το εκλάβουν ως βαριά προσβολή και θα σας επιτεθούν πλήρως με καμένη γη.

Credit: 123RFΚριός

Κυβερνώμενο από τον πολεμιστή πλανήτη Άρη, αυτό το ζώδιο της Φωτιάς που συμβολίζεται από ένα κριάρι έχει το πιο σύντομο φυτίλι και την πιο γρήγορη ιδιοσυγκρασία στον ζωδιακό κύκλο. Τολμηρός, δυναμικός, ατρόμητος και ανίκανος να είναι ντροπαλός ή πράος, ο Κριός φημίζεται ευρέως για τις κορυφαίες ηγετικές του ικανότητες. Αλλά είναι γεγονός της πολιτικής, της ιστορίας και της βασικής ανθρώπινης ψυχολογίας, ότι οι ηγέτες που επιτρέπουν έστω και την παραμικρή οσμή ασέβειας δεν παραμένουν ηγέτες για πολύ καιρό. Οι μάζες θα μυριστούν την αδυναμία και θα κυνηγήσουν το αίμα τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Κριός δεν θα αφήσει τα πράγματα να ξεφύγουν. Αν δεν τους σεβαστείτε, θα φροντίσουν να το μετανιώσετε. Αμέσως.

Credit: 123RF

Keywords
Τυχαία Θέματα