Ξεχάστε τη βαρετή αλογοουρά: Αυτό το χτένισμα που λατρεύουν οι ευρωπαίες influencers αναβαθμίζει και το ντύσιμό σας

10:12 23/7/2024 - Πηγή: InStyle
Αυτό το χτένισμα δεν είναι μια νέα εφεύρεση, αλλά ίσως να μην του έχουμε δώσει την πρέπουσα σημασία.

Καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, η ζέστη είναι ανυπόφορη –ιδίως όταν τα μαλλιά είναι κάτω. Γι’ αυτό τα must χτενίσματα της περιόδου είναι εκείνα που τα μαζεύουν ψηλά, αφήνοντας ελεύθερο τον λαιμό και το μέτωπο. Ωστόσο, αν ψάχνετε κάτι διαφορετικό από τη βαρετή αλογοουρά, ήρθατε στο σωστό μέρος. Έχουμε ανακαλύψει

το απόλυτο trend χτένισμα των ευρωπαίων influencers για το καλοκαίρι του 2024 – και είναι πιο στιλάτο από την κλασική αλογοουρά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Montezuma (@ritamontezuma)

Αέρινο και κομψό: όλοι θα λατρέψουν αυτό το μοντέρνο χτένισμα το φετινό καλοκαίρι

Το scrunchie που ήταν σούπερ trend στη δεκαετία του ’90 και του ’00, είναι ένα λάστιχο ντυμένο με ύφασμα και είναι απόλυτα εντυπωσιακό στα μαλλιά. Αυτό το ρετρό αξεσουάρ λοιπόν γιορτάζει την επιστροφή του το καλοκαίρι του 2024 – τονίζοντας θαυμάσια έναν κομψό, χαμηλό κότσο.

Αντί λοιπόν για μια χαλαρή αλογοουρά, πιάνετε τα μαλλιά σας έναν κότσο και προσθέτετε ένα scrunchie. Το αξεσουάρ αυτό είναι σίγουρα το κλειδί του look χαρίζοντας μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο στιλ σας. Γι’ αυτό καλό είναι να επιλέξετε κάποιο που να ταιριάζει με τα ρούχα σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Montanari (@vicmontanari)

Ο χαμηλός κότσος με scrunchie είναι το χτένισμα-τάση του καλοκαιριού 2024

Ο χαμηλός κότσος με ένα ογκώδες scrunchie είναι απίστευτα κομψός. Και επειδή μπορείτε να ταιριάξετε το χρώμα με το ντύσιμό σας, αυτό το χτένισμα κάνει την καλοκαιρινή σας εμφάνιση ακόμα πιο ξεχωριστή. Tip: Καλύτερα να ασφαλίσετε πρώτα τον κότσο με ένα κανονικό λαστιχάκι και στη συνέχεια να δέσετε το scrunchie γύρω από αυτόν. Αυτό θα κάνει το χτένισμα ακόμα πιο σταθερό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ozum deren (@ozmdrn)

Συμβουλή: Αν έχετε ιδιαίτερα πυκνά μαλλιά, μπορεί να βοηθήσει να στερεώσετε πρώτα τον κότσο με φουρκέτες και να τυλίξετε το scrunchie γύρω από τη βάση του κότσου στο τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα