Η επιστροφή των σόου της Victoria’s Secret επισφράγισε την κατάργηση των γυναικείων στερεότυπων

H Τζίτζι Χαντίτ άνοιξε το σόου της Victoria's Secret 

Έπειτα από σχεδόν πέντε χρόνια απουσίας το ροζ χαλί στρώθηκε ξανά για το φαντασμαγορικό σόου της Victoria’s Secret κι όπως ήταν αναμενόμενο γκλίτερ, φτερά και ανεβασμένη μουσική υπόκρουση συνόδεψαν τα εντυπωσιακά μοντέλα και «ταξίδεψαν» το κοινό της επίδειξης που βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, στο ίδιο ακριβώς μέρος που το 1995 ο οίκος είχε κάνει το ντεμπούτο του. 

H
Nτούτζεν Κρος ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της Victoria' s Secret

Γνωστά ονόματα από τον χώρο της μόδας, της μουσικής και της υποκριτικής, γυναίκες κάθε ηλικίας και με διαφορετικό σωματότυπο, πήραν μέρος σε μια φαντασμαγορική πασαρέλα περνώντας το μήνυμα ότι η μόδα σήμερα καταργεί τα στερεότυπα -ηλικίας και αναλογιών- και αγκαλιάζει κάθε γυναίκα για την προσωπικότητά της. Η Άσλει Γκράχαμ, τηλεοπτική παρουσιάστρια, γνωστή ακτιβίστρια και μοντέλο με έντονες καμπύλες -plus size- δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από τη νέα κολεξιόν που διαθέτει πλέον και μεγαλύτερα νούμερα.  

Ευχάριστη έκπληξη ήταν η εμφάνιση του σούπερ μόντελ των ’90s, Τάιρα Μπανκς, που περπάτησε στην πασαρέλα για χάρη του οίκου μετά από είκοσι χρόνια.

H Κάρλα Μπρούνι στα 56 της χρόνια αποδεικνύει ότι η γυναίκα μπορεί είναι όμορφη σε κάθε ηλικία. 

Η Μπέλα Χαντίτ «έσπασε» κι αυτή τη δήλωση που είχε κάνει το 2022 ότι αποχωρεί από το μόντελινγκ και περπάτησε μαζί με την αδερφή της Τζίτζι Χαντίτ, η οποία έκανε μια εντυπωσιακή έναρξη στο σόου.

Η Λίλα Μος μαζί με τη μητέρα της Κέτ Μος πήραν επίσης μέρος, δεχόμενες πολλά χειροκροτήματα, ενώ η Κάρλα Μπρούνι στα 56 της χρόνια ήταν το μεγαλύτερο μοντέλο της επίδειξης αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά και η αυτοπεποίθηση δεν έχει ηλικία.

H Κέιτ Μος με ένα αραχνούφαντο κιμονό εντυπωσίασε το κοινό στο σόου 

Ανάμεσα στα υπέροχα μοντέλα ξεχώρισαν ήταν η Ντούτζεν Κρος, η Αντριάνα Λίμα, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η Μπάρμπαρα Πάλβιν και πολλές άλλες, ενώ για πρώτη φορά στην πασαρέλα της Victoria’s Secret περπάτησε και μια Ελληνίδα, η Ανθή Φακιδάρη, 21 ετών, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Related...Demure: Ο Βασίλης Ζούλιας και ο Περικλής Κονδυλάτος μας μιλούν για τον viral όρο του στυλΤα 10 basic κομμάτια για τέλειο στυλ στις διακοπέςΤάση εβδομάδας: Η στροφή της Miu-Miu στη γενιά Ζ και τα στυλ που καθιέρωσε
Keywords
Τυχαία Θέματα
Victoria’s Secret,