Ο Κυριάκος φτιάχνει το γαλάζιο παζλ ενόψει ΔΕΘ

Με αιχμή τα ζητήματα της υγείας και της ασφαλείας των πολιτών η ΝΔ προετοιμάζει το έδαφος για την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με τα θέματα της καθημερινότητας του πολίτη να βρίσκονται στην αιχμή της γαλάζιας στρατηγικής.

Ενδεικτική είναι η κίνηση της ΝΔ,
μέσα στο Σαββατοκύριακο, να εκδώσει δυο αιχμηρές ανακοινώσεις για τα νέα μεταμεσονύχτια επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων, καρφώνοντας για ανεπάρκεια τον αρμόδιο υπουργό, αλλά και το θέμα της επανεμφάνισης της ελονοσίας σε περιοχές της χώρες οι οποίες και ετέθησαν σε καραντίνα.

Αυτά τα δυο ζητήματα σε συνδυασμό με την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική και το μηνιαίο ημερολόγιο του "τρόμου" των πολιτών με την εφορία, εκτιμούν στην οδό Πειραιώς - όπου εσχάτως βρίσκονται τα νέα γραφεία της ΝΔ - οτι θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό και το ενδεχόμενο πολιτικών εξελίξεων με πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, σενάριο το οποίο όχι μόνο δεν αποκλείουν στο γαλάζιο επιτελείο, αλλά αντιθέτως μέσα από τις κομματικές ανακοινώσεις και τις δημόσιες τοποθετήσεις στελεχών κρατούν ζωντανό.

Εξάλλου, όπως τονίζουν σε κάθε ευκαιρία στελέχη της ΝΔ, έτσι και αλλιώς το Φθινόπωρο προμηνύεται θερμό με δεδομένη την επικείμενη διαπραγμάτευση για τις αλλαγές στα εργασιακά, καθώς και ενόψει της δεύτερης αξιολόγησης, θέμα για το οποίο ήδη στη ΝΔ κάνουν λόγο για εκτροχιασμό δεικτών, αριθμών και στόχων.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την αλλαγή έδρας του κόμματος, επανασχεδιάσει και το οργανόγραμμα της ΝΔ, συνθέτοντας τα κομμάτια του παζλ των ρόλων και των αρμοδιοτήτων των στελεχών του.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και καιρό, σε εξέλιξη βρίσκεται η συζήτηση είτε για ευρύτερες αλλαγές ή για την ενίσχυση του επικοινωνιακού επιτελείου του εκπροσώπου τύπου του κόμματος, με την προσοχή να επικεντρώνεται σε δημοσιογράφους, πολιτικούς αναλυτές και αρθρογράφους, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται μέχρι στιγμής και η επιλογή τοποθέτησης προσώπου που κατέχει πόστο στη Βουλή ή την ευρωβουλή.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα