Χαμός με τους Αντετοκούνμπο στη Νέα Υόρκη με αυτόγραφα και… σουβλάκια – Κινέζικο… τραγούδι η ζωή του Γιάννη (video)

Όπου πάει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του γίνεται χαμός. Αυτό συνέβη και στη Νέα Υόρκη, όπου οι Αντετοκούνμπο, πριν έρθουν στην Ελλάδα για την προετοιμασία της Εθνικής, πήγαν στο κατάστημα της «Nike» – είναι χορηγός του Γιάννη – στο Σόχο όπου έγινε… χαμός σε μια γιορτή που πρωταγωνίστησαν και… σουβλάκια. Την ίδια ώρα, η ζωή του MVP

έγινε… κινεζικό τραγούδι, στη χώρα όπου θα γίνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Δεκάδες φίλοι του μπάσκετ αποθέωσαν τον Giannis το κατάστημα όπου διαφήμιζε το νέο παπούτσι που φέρει την υπογραφή του. Ο ίδιος μοίρασε αυτόγραφα και μίλησε για τη χρονιά που πέρασε και τον ανέδειξε πολυτιμότερο παίκτη του ΝΒΑ:

«Μόνο η δουλειά σε φτάνει ως εδώ. Ήταν μία απίστευτη σεζόν. Προσπαθώ να απολαύσω κάθε στιγμή έχοντας τα αδέλφια μου στο πλευρό μου», είπε ο αστέρας του μπάσκετ. Όταν βγήκε εκτός καταστήματος τον περίμενε, μάλιστα, μία έκπληξη αφού υπήρχε παρκαρισμένη μία καντίνα, που ανήκε σε έλληνες ομογενείς και του ετοίμασαν… τι άλλο, σουβλάκι.

Συνάντησε, μάλιστα, και τον Μάιλς Πλάμλι που έκανε ποδήλατο γυμνός από τη μέση και πάνω, με τον Γιάννη να ρωτάει τον επί διετία (2015-17) συμπαίκτη του: «Γιατί φίλε είσαι γυμνός; (γέλια)». «Είμαι σε καλή κατάσταση, για αυτό το λόγο», του απάντησε ο Πλάμλι που αποτελεί μέλος μίας οικογένειας τριών αδελφών με συμμετοχή στο ΝΒΑ (Μέισον, Μάρσαλ), όπως κι οι Αντετοκούνμπο (Γιάννης, Θανάσης, Κώστας).

“I’m trying to enjoy every moment of it! I have my brothers at my side!”@Giannis_An34 and the #Antetokounbros visit @NIKENYC in SoHo: pic.twitter.com/6l9V9pfHN7

— Milwaukee Bucks (@Bucks) July 31, 2019

Την ίδια ώρα, ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς συνεχίζει να… συγκινεί τους Κινέζους, οι οποίοι έχουν βρει έναν νέο «ήρωα» στο μπάσκετ.

Είναι χαρακτηριστικό πως κινέζοι καλλιτέχνες έβγαλαν τραγούδι για τη ζωή του έλληνα άσου. Στο τραγούδι συμπεριέλαβαν μέσω των στίχων τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή του.

Το κομμάτι έχει τίτλο «Η αλφάβητος του Γιάννη» και φόντο την ελληνική σημαία, οι δημιουργοί του κομματιού περιγράφουν τη ζωή του MVP, ξεκινώντας από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

Σημειώνεται ότι στους στίχους γίνεται αναφορά στη σκληρή δουλειά του «Greek Freak» για να μην πεινάσει η οικογένειά του, στον θάνατο του πατέρα του, στην πορεία του στο μπάσκετ, αλλά και στον αδερφό του, με τον οποίο μοιραζόταν το ίδιο ζευγάρι παπούτσια για να παίξουν μπάσκετ. Οι Κινέζοι πήγαν τη λατρεία τους για τον Αντετοκούνμπο ένα βήμα… παραπέρα.

Ακούστε το κινέζικο τραγούδι:

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Ιουλίου έγινε γνωστό ότι οι Κινέζοι, θέλοντας να εκφράσουν την αγάπη τους προς το πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ζωγράφισαν το δάπεδο ενός γηπέδου μπάσκετ με τη φιγούρα του, κάτι αντίστοιχο μ’ αυτό που υπάρχει στα Σεπόλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα